Foto bij Hoofdstuk 16

Hoi daar ben ik weer ..............................Heartdream xD maar goed deze foto is echt cool bijgewerkt selena gomez als vampire VvvvvV

Aurora Pov

Ik liep de hele tijd met een broodje Hamburger en cola in mijn hand in het bos. Ik nam nog een laatste hapje en weg was de Hamburger.
Ik dronk mijn cola ook helemaal ook op. Ik gooide het op de grond en liep verder op een gegeven moment zakte ik door mijn knieën op de grond.
Ik bedacht me nu hoe ongeloofelijke pijn ik in mijn voeten had. Ik kruipte toen naar een boom en begon te klimmen hoe pijn mijn voeten ook deden en hoevel schrammen en blauwe plekken ik zou hebben ik moest doorgaan. Toen ik al helemaal in de boom was liet ik me op een dikke stevige tak liggen.
Toen sloot ik mijn ogen en dommelde ik in slaap.......ONE DAY LATER

Ik deed opende mijn ogen maar deed het meteen dicht omdat alles gewoon te fel was. Toen ik mijn ogen weer opende en het een beetje begon te wennen aan het witte licht dacht ik dat ik dood was, Want ja alles was zo wit. Toen zag ik een krijtwitte mooie man voor mijn hoofd en hij lachte een beetje. Ik stond op van zo'n dokters stoel ofzo. Toen zag ik dat ik niet op een stoel was maar op een bank ik werd toen al rood bij die gedachte en helle grootte kring met mensen.
Toen besefte ik dat ik 1. Een dag niet thuis ben geweest. 2. Dat ik bij een vreemde thuis was en nummer 3. Deze kinderen zaten achter ons en ze keken toen die dag op toen ik het woordje magie zijn. en 4. Charlie zal vast ongerust zijn. Bella niet die wou niet dat ik in der buurt stond en dat ik met haar gezien zou worden.

Reageer (1)

  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen