Foto bij Chapter One <3

Okee, aangezien Brooke en Saskia het allebei wél leuk vonden ga ik maar verder.. Misschien word het nog wat =)

2/3 reacties en verder :$..

Ik wist dat er vandaag iets bijzonders zal gebeuren; de dochter van Chief Swan kwam hier wonen en ging naar dezelfde school. Het hele dorp sprak erover sinds hij wist dat zijn dochter - die trouwens Isabella Marie Swan heette - weer terug zou komen en bij hem zou gaan wonen.

Ik kwam op school, samen met Edward, Jasper, Rosalie en Emmett. Ik en Edward zaten een klas lager dan Jasper, Emmett en Rosalie. Isabella werd liever Bella genoemd, en ik had haar ook nog niet gezien, maar ik zou haar vast snel genoeg wel tegenkomen. Eigenlijk zat ik er ook niet zó erg om te springen. Het was toch beter voor ons om zo min mogelijk mensen in onze wereld binnen te laten.

Ik begon met Spaans, het was zoals gewoonlijk een saai uur, aangezien ik de hele Spaanse taal al wel kende. Ik had de middelbare school dan ook al heel vaak over gedaan, best wel saai eigenlijk. Het voordeel daaraan was dat ik goede cijfers kon halen zonder dat ik er wat aan deed, ik kende het allemaal al!

De dag ging snel voorbij, tot aan de pauze. Ik liep zoals gewoonlijk samen met Rosalie, Emmett, Jasper en Edward naar de kantine, met eten wat we nooit opaten. Ik liep naast Jasper. Ik merkte al dat Bella naar ons keek, en ik hoorde haar aan Jessica Stanley vragen wie wij waren. Jessica legde uit wie wij waren. "Dat zijn Rosalie Hale en Emmett Cullen, het is net alsof ze samen zijn. En het kleine donkerharige meisje is Alice, ze is heel erg raar. Alice is met Jasper, de blondharige jongen die eruit ziet alsof hij altijd pijn heeft." Ha! Moest zij eens weten wat wij waren, dan zou ze begrijpen waarom Jasper altijd zo kijkt! Als laatste kwam Edward binnenlopen. Ik hoorde Bella's verbaasde stem: "Wie is dat?" "Dat is Edward, hij is heel erg knap, zoals je al hebt gezien, maar verspil je tijd maar niet, hij date niet met meisjes, blijkbaar is niemand goed genoeg voor hem." Ze zei het op een minachtende toon. De pauze vloog voorbij, en wij liepen met z'n allen weer weg, ons eten niet opgegeten natuurlijk.

Ik moest naar Scheikunde, terwijl Edward Biologie had. Tijdens de Scheikunde-les kreeg ik een visioen. Ik zag Bella in de klas naast Edward zitten, Edward was plannen aan het maken om Bella te vermoorden. Ik raakte in paniek en kon alleen maar denken "niet doen"! Maar om nou zo de klas uit te rennen... Edward was verstandig genoeg om alles zelf op te lossen.

Gelukkig vloog ook deze les weer voorbij, en had Edward Bella niet aangevallen. Hij was toen de bel was gegaan meteen de klas uitgevlogen en naar Carlisle gegaan. Hij had een andere auto nodig en moest er even tussenuit. Ik hoop dat hij snel weer terugkomt, want Esme kan hem niet te lang missen. Esme was ook zo'n schat! Ze was er altijd voor ons, en was een echte moeder.

Ik had nog 1 les, dit keer was ík degene die Biologie had. Toen deze les ook was afgelopen ging ik naar huis, hopen dat Carlisle al thuis was en aan hem vragen wat er nou precies met Edward was... Misschien wist hij het.

Reageer (2)

  • AloyAuditore

    Ben hethelemaal met brooke eens!

    het is heel leuk :D

    snel weer verder! :D

    1 decennium geleden
  • Nellethiel

    zie je wel!!! het is hastikke leuk!!!(A)(A)

    xxxx snel meer!!(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen