Gebeurt dit echt of droom ik dit? Vraagt Daan dit nou aan mij? Ik besef pas na een halve minuut dat het echt zo is. 'Jaa tuu-' Ik kan mijn zin niet afmaken want Daan drukt zijn lippen alweer op de mijne. Hij is zo perfect.

*2 maand later*

Ik laat mezelf op de grond zakken en scroll wat door mijn oninteressante tijdlijn. Niets vind ik nog interessant op dit moment. Ik ging deze middag met mama naar de stad. Deze middag. In het midden van de week. Ik wist al meteen dat er iets aan de hand was. Mama zou nooit met me gaan shoppen in het midden van een week. Toen ze me ook nog 3 paar nieuwe schoenen liet kopen (ja, ik ben er verslaafd aan) wist ik zeker dat er iets mis was. Ze ging samen met mij een ijsje eten en toen begon ze te vertellen. Ze wil scheiden. Mama houdt niet meer van papa. Ik snap het niet. Vorige week leek ze nog zo verliefd. Ik maak een nieuwe tweet aan. ':-('. Dat is alles wat ik er in zet. Ik krijg meteen superveel vermeldingen. Sinds ik met Daan ben en de mainiacs het weten is het niet meer stil op twitter. Soms vind ik het wel leuk, maar als ik weer een jaloerse reactie krijg heb ik het best lastig. Gelukkig steunt Daan me altijd. Mijn mobiel licht op. Ik heb een whatsappbericht van Daan.
"Hee lieverd, what's wrong?<3"
"Vertel ik je wel als ik je weer zie xxx"
"Waar ben je nu?"
"Bij mijn grootouders in Twente, hoezo?x"
"lama xx"
Het gesprek stopt. Dat hebben we dus veel en het is vreselijk irritant. Ik besluit even in bad te gaan. Dat leidt me vast af. Net als ik in bad wil stappen gaat de deurbel. Mijn grootouders zijn weg, dat betekent dat ik home alone ben, ik moet de deur dus wel openen. Ik wikkel een badhanddoek rond mijn lichaam en loop naar beneden. Ik zwaai de deur open en meteen vliegt Daan rond mij. Hij houdt me stevig vast en gaat met zijn vingers door mijn haar. 'Je ziet mij nu, dus je kan het vertellen,' fluistert hij in mijn oor. Wat is hij toch een schatje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen