Ik open twitter, zoals ik elke dag wel meerdere keren doe. Mijn hele tijdlijn is naar dezelfde persoon aan het tweeten. Daan. De jongen waar ik gek op ben. Hij is perfect in mijn ogen. Ik besluit een poging te doen om een tweet van hem te krijgen. Het is niet omdat hij beroemd is dat ik een tweet wil, maar omdat ik dan het gevoel heb dat hij weet dat ik besta. Snap je vast niet. Ik snap mezelf soms ook niet hoor. Ik druk met mijn vinger op het icoontje van een nieuwe tweet en begin te typen. 'Hey lieve Daan, krijg ik vandaag een tweet van je?' Nee, dat is te gewoon. Ik wis het en begin opnieuw te typen. 'Hoi @0547daan , hoe is ie? :-)' Ach, ik kan proberen. Ik druk op verzenden en ga in mijn tl wat tweets lezen.

@daanloverr_: '@0547daan OMG TWEET ME IK HOU VAN JE <333xx'
@Mainiacforeverxo: 'WANNEER KRIJG IK NOU EEN FB?!! Ik wacht er al superlang op :( @0547daan'

Ik lach in mezelf. Daan volgt me al van tijdens het jsf, dus daar moet ik geen moeite meer voor doen. Ik maak een nieuwe tweet aan.
'@0547daan Daantje, kan je @Mainiacforeverxo even een fb geven voor me?:-)' Verzenden. Het lichtje onder 'interacties' wordt blauw en even staat mijn hart stil.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen