Foto bij Hoofdstuk 14

xDhoiii al zoveel 15 hoofdstukken tel die kennismaking dinges niet mee.
OMG 5104 letters, 937 woorden

Aurora Pov

Ik zag en bella reden naar school in een pijnlijke stilte.Toen we der aan kwamen stapte ik meteen uit want ik vond het echt niet prettig ik was niet zo iemand als bella die elke keer rustig kon blijven zitten. Ookal was ze 'blij' Me te zien ik wist dat er iets was met haar ik zou het haar wel later vragen nu niet.
Ik pakte mijn rooster en liep naar binnen en ik kon wel juichen ik heb gym. Ik liep naar de meiden kleedkamer en deed
mijn Sport kleding aan. Toen ik de gymzaal in ging was het al redelijk vol ik zag ook een paar jongens me aan kijken.
Wat een sukkels hebben ze niks beters te doen dan me aan staren. Toen begonnen we trefbal te spelen haha een makkie ik won altijd. Toen we begonnen had ik de bal al snel en maakte de jongen af die mij aan staarden en tot mijn verbazing was het Percy van gisteren. Hij glimlachtte naar me. en opeens kreeg ik het warm vanbinnen, Waarom kreeg ik het nou warm. Toen zag ik opeens een Meisje Dat verdomd veel op Percy leek. Ze probeerde me af te gooien maar ik dook snel naar benden en dus raakten ze Jessica het meisje dat gisteren naast me zat. Ze ging zitten op de bank en alleen ik en het meisje waren over toen we zagen dat het niet ging lukken liet ik de bal vallen en schudde we elkaars hand en zij zij 'Hoi Ik ben Katy Percy's tweelingzus' Vandaar dat ik dacht dat ze op elkaar leken.
De sportleraar zei 'Oke iedereen genoeg voor vandaag jullie hebben allemaal goed gesport' Iedereen verliet met een zucht het gymlokaal en meiden liepen naar de kleedkamer en de jongens naar die van hun. Toen kleedde ik me uit wel vies dat we met z'n alle moeten douchen maar ja we zijn allemaal meiden en dit deed ik ook in Florida. Ik pakte mijn handdoek en legde het op een stoort van kapstok en liet de warme stralen over mijn lichaam gaan daarna pakte ik wat douchegel en smeerde het over mijn lichaam en spoelde het weer af mijn haar deed ik niet nat. Toen ging de douche uit en liep ik met mijn handdoek om mijn lichaam geslagen naar de kleedkamer terug en deed mijn kleding weer aan. Toen ik klaar was gebruikte ik wat deodorant en toen kamde ik mijn haar en maakte een vlechtje omdat al mijn mooie kunstwerk helemaal verfrommeld ofzo was. Toen ik klaar was liep ik gelijk naar mijn volgende les genaamd Aardrijkskkunde. Een zucht verliet mijn lippen en ik liep naar het ak lokaal. Eenmaal toen ik ging zitten kwamen er meer kinderen en ik zei toen opeens 'Hey iedereen jullie hoorde me gisteren wel zingen nou ik heb een website gemaakt en ik hou elke maandag een webshow net zoals Icarly maar dan anders.Bij mij gaat het alleen om het zingen. Volgende maandag begin ik weer voeg me toe op Twitter en dan stuur ik de link mijn Twitter account is
@AuroraSwan. Ik ging weer zitten en iedereen ging gelijk op z'n mobiel tja de leraar was er toch niet dus.
1 uur later
Ik wou bijna in slaap vallen toen ik de bel hoorde eindelijk 'Saved By The Bell' Fluisterde ik. Toen liep ik naar de kantine en pakte een dienblad en zette er een
Hamburger en water op 'I know im weird' Want gistere had ik een appel,druiven en nog wat met cola. en nu een Hamburger met water.
Toen ging ik zitten aan een tafeltje waar bella aan zit en ze was een beetje geiriteerd. Toen ik vroeg wat er aan de hand was zei ze 'Niks laat het gewoon maar rusten' Ik zei toen 'Haha hebben de huiselfjes je gehypnotiseerd' En toen flipte ze echt want ze zei ' Hou nou eens een keer op met dat magie ding ik haat het super erg vanaf het moment dat je hier aangekomen bent kan ik me zelf niet meer wezen en moet ik me anders gedragen'Volgens mij was het leuk want iedereen keek ons aan zelfs die knappe mensen en ze begon verder 'Ik ben niet meer de oude bella en dat komt allemaal door jou ik haat het ik bedoel magie bestaat NIET het is gewoon een dom sprookje net als Harry Potter denk je dat je echt ooit een brief krijgt waar in staat dat je bent aan genomen op Hogwarts nee dus hou er mee op je bent echt gewoon een klein kind volgens mij weet je moet je in groep 5 zitten dat is het beste voor je want ik wil niet meer gezien met jouw woorden als je je zo aankleed als een heks met die dingen van Harry Potter je lijkt net een heks weetje....Ga maar lekker huilen op de wc precies waar je thuishoort' Iedereen keek haar kwaad,boos,en bang aan. Toen stroomde het watervallen over mijn wangen en ik zij 'Weet je bella weet je wat het verschil tussen een sprookje en jouw is een sprookje eindigt altijd als een Happy ending maar jij jij kan geloof ik nooit zo eindigen. Ik wil gewoon mezelf zijn ik hoef me niet voor andere te schamen maar jij moet het perseé wel nou als je niet meer met mij gezien wilt worden dat kan ik net zo goed naar Florida terug gaan of ik blijf maar dan loop ik anders overal naartoe.' En met die woorden liep ik weg weg van alles weg naar buiten in het bos waar ik zachtjes kon uithuilen.

Reageer (1)

  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen