Foto bij Hoofdstuk 12

zij is zooo mooi he

Aurora Pov

Ik werd wakker van een irritant geluid ik sloeg mijn wekker tegen de muur en mopperde 'Ik wil slapen potverdomme'.
Toen hoorde ik Bella sgat het is dinsdag en we hebben eerste en tweede uur gelijk vrij dus hoeven we niet naar school.
Ik werd wakker en zei toen 'Waarom maak je me dan wakker jemig' Ze zei toen 'Omdat je dit moet zien' Ik keek naar mijn laptop die ze weer eens zonder toestemming gepakt heeft en zag een video van mij waanir ik aan het zingen was en toen het afgelopen was zei ze 'En dat is nog niet alles kijk eens hoeveel mensen er in een dag hebben gekeken en gelijkt hebben.' Ik keek en mijn mond viel open van verbazing. Ik zag dat er 17.365.547 er al naar hebben gekeken en
266.501 Likes en 30.964 onlikes waren. Ik zag toen alle reacties en die waaren allemaal leuk en lief en er waren er 10 negatieven. Ik puffte met mijn mond en zij toen 'Ja die weten dus niks van muziek daarom schrijven ze dat' Ik had toen iets bedacht ik zou elke maandag een webshow houden net als dat van Icarly.
Alleen met zingen. Toen pakte ik mijn laptop en begon ik gelijk een website te maken met al dat dingetjes. Toen ik klaar was Ging ik snel douchen en deed een leuke Setje. Voor school toen ging ik naar beneden en zag bella zij had ook wel leuke kleding aan. Weetje ik en bella lijken echt op tweelingen veel mensen vragen dat terwijl zij ouder dan mij is. En ik heb blond haar en zij bruin en ik heb ook bruine ogen zij ook maar goed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen