Foto bij Hoofdstuk Zes

dit is mijn broertje wt a cutie<3<3<3

hoi dit is geschreven door heartdream xD Miss Me

Aurora Pov.

Ik werd wakker van mijn wekker die een muziekje speelde en het ging zo 'Wake up in the morning feeling like P Diddy' Trouwens heb ik al gezegd dat ik een Potterhead ben. Ik stond op en deed de wekker uit.
Bella was al wakker, het is 5 uur s'ochtends ik liep naar de douche en kleedde me uit,zette mijn Pyjama in de wasbak en liet de stralen over mijn lichaam glijden. Ik pakte de douche gel en smeerde het over mijn lichaam toen ik klaar was spoelde ik het uit met water daarna pakte ik de shampoo en deed mijn haren. Het was een lekker geurtje het had iets van Coco's maar ook weer iets van Banaan. Toen ik klaar was spoelde ik het uit en bleef er gewoon in staan.
Toen deed ik de kraan uit en stapte ik uit de douche. Ik droogde me af en liep met mijn handdoek om mijn lichaam geslagen naar mijn kamer.
Ik keek in mijn kast en pakte een Setje kleding Wat bijna allemaal van gryffindor was. Ik liep naar beneden en toen keek bella me met een Wtf blik en ik negeerde haar. Ze vond Harry Potter altijd een kinderverhaal voor baby's. Ze zei toen'Serieus ga je dat aandoen vandaag op je eerste schooldag' Ik negeerde haar weer en pakte een broodje en deed er chocopasta op toen pakte ik mijn jas en liepen we naar bella's auto.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen