Foto bij Hoofdstuk twee

xD die foto hoi ik ben Heartdream ik heb deze story tot leven gebracht ahah en de vorige stukje schreef DPotter co-auteur.

ze schrijft echt veel beter dn mijxD

Serena Bella Malfoy

Ik werd wakker door het stukje zonlicht dat in mijn gezicht scheen door een stuk open gordijn. Ik pakte mijn Roode Badjas En mijn roze pantoffels ik liep naar beneden en de geur van verse croissanten drongen mijn neus binnen. Het water droop al uit mijn mond.
Ik was in de keuken en ging zitten toen zag ik dat mama,papa en mijn broertje Draco er ook was ik zei toen'Goodmorning sunshines'Toen begonnen ze allemaal te lachen en zeiden ze 'Goodmorning' terug. Dobby de huiself zetten trillent mijn croissant op de aanrecht voor me neus. Ik schonk hem een glimlach en begon meteen aan te vallen het viel me op dat ik echt heel erge honger had. Toen kwam er een witte en bruine uil met een brief. Ik dronk ondertussen mijn thee die dobby ook al had gegeven. Toen viel de brief op mijn schoot en maakte ik het open. Het was met groene inkt geschreven. Ik pakte de brief die er in stond en zag er nog een uitvallen.

Reageer (1)

  • Sonyara

    Netjes, snel verder:D:D
    Ben zeer benieuwd naar het vervolg..
    Kudo's..
    P.S plus een Abbo..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen