Foto bij Hoofdstuk twee

die ander was geschrven door:Girl86 deze weer door mij

Aurora Pov.

De politieauto van Charlie stopte voor een klein huisje, Hij stapte uit en deed de deur voor ons open. Ik stapte eruit en toen volgde Bella.
Hij pakte onze koffers en droeg ze naar het huisje, Hij zette ze even op de grond en pakten zijn huissleutels. Hij pakte de koffers weer en liep naar binnen.
Bella en ik volgde hem meed door het niet grootte huis en kwamen terecht in de woonkamer. Bella herinnerde zich het wel maar ik niet want Mam is namelijk toen ik 1 jaar was en bella 2 jaar was weggegaan. Ik keek rond en toen zij Charlie 'Zo uhmm kom ik laat jullie jullie kamer zien.' We liepen achter hem aan en kwamen terecht in een kleinere kamer waar net precies genoeg ruimte was voor een stapelbed. Toen zei bella 'Jij slaapt wel boven ik beneden' Ik knikte blij en pakte mijn koffer van Charlie aan. Hij zei 'Begin maar met uitpakken en ook beetje opschieten ja want uhmm een goede vriend van mij komt er zo aan' Weer knikte ik en bella zij gewoon 'Ja Cha-Pap' Toen Charlie de kamer verliet en ik heb van de trappen af hoorde lopen begon ik zachtjes te lachen.
Ik keek en zag dat er maar een kast stond met 6 laadjes. Ik zij toen 'Oke bels ik doe der 3 en jij ook. Ik pakte mijn spullen uit en deed in de eerste laadjes Mijn jurken en daarnaast Mijn T-shirts en truitjes. In de onderste la deed ik Broeken en Onderbroeken. En de laatsten mijn hempjes onderaan en daarna mijn sokken d'rrnaast. Ik pakte ook nog mijn Iphone en zette die in mijn broekzak en mijn laptop in mijn eerste laatje helemaal onderaan. Toen hoorde ik de bel net toen ik klaar was en sprinte ik en bella naar benededen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen