SORRYYY ALLWEEEEER GEEN FOTO WANT OF WACHT IK KAN VRAGEN OF NOA DAT DOET MAAR MIJN PC DOET HETBSTEEDS NIET ELKE KEER VALT HET SCHERM UIT HAHA

XOXO HOOFDSTUK 18 AL OMHG

Louis Tomlinson POV

Ik kijk naast me en zie dat Harry en Morgan heel schattig over elkaar heen liggen en dat Brooklyn met haar armen om mij heen geslagen ligt te slapen , ik kijk op de wekker en zie dat het pas 4 uur is , vanavond is het bal en ik heb nog niemand om naar het bal te gaan maar ik weet al wel iemand om mee te nemen en dat meisje ligt nu tegen mij aan , vertederd kijk ik haar aan terwijl ik met mijn handpalm over haar wang ga .
Ik wordt wakker van een heleboel lawaai naast mij , en ik voel Brooks niet meer naast me , ik sta langzaam op en zie Brooks en Morgan in de kleren van Gemma wat er bij Brooks ongelooflijk sexy is - wacht ze is nog niet van mij ik moet eerst nog een plan bedenken

Woow wacht ik heb het ik neem haar mee naar het bal en net daarvoor neem ik haar mee uit eten of picknicken en dan vraag ik of ze de mijne wil zijn , wat wil ik graag dat meisje dat met de mooiste glimlach lacht Niall , de mijne noemen.
Ik spring op als ik me bedenk dat ik nog een pak op moet allen in Doncaster en alles nog voor moet bereiden voor Brooke .
Ik sprint naar mijn kamer om de computer aan te zetten en een broek en shirt uit de kast te trekken .
Ik kijk op de site en zie dat ik eerste twee uur vrij heb wat mij de gelegenheid geeft om nu naar Doncaster te rijden .
Ik trek de broek aan en trek gelijk daarna het shirt over mijn hoofd en gooi de spullen die ik nodig heb voor school bij mijn tas neer en sprint de trap weer af wat rara blikken van iedereen op wekt " Euhm ik heb eerste twee uur vrij dus rij zo naar Doncaster om mijn pak op te halen voor het bal en en dan ga ik naar school " zeg ik terwijl al de helft van de blikken weg is behalve die van Harry die met open mond naar mij kijkt om daarna op te springen en tegen iedereen zegt : " ik heb 2 uur vrij , ik heb 2 uur vrij !!! " daarbij zijn handen in zijn oren en zijn tong uitgestoken soms is het net een gek kind .
Een grinnik verlaat mijn lippen als ik het gezien heb en Harry weer rustig is , ik spring op van de bank en pak mijn autosleutels van het rekje en pak mijn tas die nu wel ingepakt is en zet hem op de bijrijders stoel om dan aan de andere kant in te stappen en de auto te starten , ik rij de straat en het enige wat ik kan doen is denken aan vanavond . WOOW wacht ik moet nog koken ook , maar alles voor Brooke .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen