Heej mensjes,

We hadden vandaag dus 1e 4e en om dat te vieren gingen Megan en ik in de bloemenvelden rennen en spelen:D
Toen we daar mee klaar waren zaten we helemaal onder het stuifmeel:$
Ik ben eigenlijk best wel depri, ik had een heel hoofdstuk geschreven en toen viel mijn pc uit:(
Ik heb geprobeert om het zo goed mogelijk weer opnieuw te schrijven. (daarom is die ook wat korter:$)

Xx

Ik hoor een pijn kreet van Harry waar ik boven op was gesprongen. 'Sorry Harry' vrondschuldig ik me terwijl mijn wangen langzaam rood worden. Ik ga wat gemakkelijker voor hem op zijn schoot zitten. Terwijl Niall precies het zelfde met Louis had. Ik zie Zayn ,die in het midden zat, helemaal happy kijkt omdat hij er ongedeert is afgekomen. Hij merkt niet dat Liam achter hem staat die in een spring pose staat. Harry ziet het en wil Zayn waarschuwen maar ik hou snel mijn hand voor zijn mond. Zayn kijkt Harry en mij raar aan en ik kijk naar Harry die nog met zijn ogen probeert te waarschuwen maar voor dat Zayn het door heeft ligt Liam al boven op hem. Ik gniffel en aai Liam op zijn hoofd omdat hij het goed heeft gedaan. 'Ik zet de film wel op!' zegt Niall vrolijk en staat op. 'Horror film?' vraagt hij met een grijns. Ik heb werkelijk geen idee dus ik knik maar omdat de andere het ook wel leuk blijken te vinden. Hij drukt op een knopje en er komt opeens licht van dat vierkante ding. Ik deins van schrik naar achter. Harry pakt me bij mijn middel en zegt dat het netzoiets is als een mobiel die hij me in het vliegtuig heeft laten zien. Maar hier kon je films op kijken. 'Films zijn een soort.. ja, een verhaal dat word nagespeeld.' Ik begrijp het niet helemaal maar zo ongeveer wel. 'Ik wil het zien.' zeg ik enthourisiast terwijl ik wat naar voren zodat ik het beter kan zien. Ik hoor Harry grinniken en hij trekt me wat naar achteren. 'Als je zo naar voren gaat leunen val je er zo nog af.' zegt hij en hij trekt me weer goed op zijn schoot. 'Je hebt gelijk, ik moet iets minder enthousiast doen.' zeg ik en ik kalmeer me zelf. Niall komt weer terug en schuift Zayn en Liam opzij en gaat naast mij zitten. Ik zelf ga ook van Harry's schoot af en ga tussen Harry en Niall in zitten. Meteen in het begin word er iemand opgesloten in een soort kist, nou dat lijkt me niet echt de leukste plek. Ze is dood, ze is doodgegaan in een die kist. Die stomme mensjes zijn haar vergeten eruit te halen. Ze wil wraak.. zou ik ook nemen als ik haar was.
De hele film ging ik in mijn hoofd mijn eigen mening erbij geven wat ik best wel grappig vond. Ik weet dat ik het zelf verzin maar soms grinnik ik hardop en dan kijken ze me zo raar aan want dan is er bijvoorbeeld net iemand vermoord. Tja, ik ben helemaal niet bang aangelecht.
Als de film is afgelopen kijken de jongens me allemaal heel verbaast aan 'Wat?' vraag ik als ik er een beetje zenuwachtig van word. 'Vond je de film niet eng?' vraagt Louis verbaast. Ik haal mijn schouders op 'nee'. zeg ik kort maar krachtig.

Reageer (1)

  • Meganf

    Dat is van de film bloody mary

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen