Foto bij Week 03

'I'd rather go to sleep than find a girl'

- Niall Horan

Vrijdag 3 Mei, 20.30 uur. Die dag, die datum en die tijd ga ik nooit meer vergeten. Dit is de mooiste avond van mijn tienerjaren geweest en zal het daarom ook nog heel lang blijven koesteren. Daar stonden ze dan 5 leukerdjes die begonnen met de heerlijke single Up All Night. Ik dacht is leuk mee te gaan filmen, maar door het springen gaat mijn beeld op en neer en mijn gekrijs komt boven de muziek uit, maar des al niet te min.. Jongensjongens.. Ik geniet nog steeds na. Dit is het beste concert waar ik ooit ben geweest, zelfs beter dan Beyoncé en Justin Bieber. Dan moet je wel wat in petto hebben.

De dresscode was oranje, meisjes inclusief ikzelf moet ik toegeven hadden al een hele outfit in hun hoofd toen de jongens met één tweetje dat weer helemaal af werd geblazen. Gelukkig had ik een paar dagen daarvoor Q’day goed gevierd, dus trok mijn kroontje weer uit de kast met mijn bloemenketting om mijn nek en mijn I love One Direction shirt eronder gingen we de trein in en tot mijn grote verbazing had serieus iedereen wel wat oranje aan. Zo kan je maar trots op ons kleine landje zijn.

Het enige minpuntje van heel de avond was dat het in Amsterdam was tegenover de Arena, maar toen ik binnen was, was ik dat al snel vergeten. Ik stond achter twee meisjes in de rij die valse tickets hadden, huilend liepen ze de rij uit. Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar ook wel medelijden mee had, ik zou zelf ook in tranen uitbarstte als je, je al helemaal voorbereid hebt op One Direction.

Zoals eerder begon het concert precies om 20.30 uur, netjes op tijd. Kan Justin Bieber nog wat van leren, en ik dacht dat het dus wel om 22.00 uur afgelopen zou zijn, maar nee hoor 22.30 uur zongen ze het laatste liedje, WMYB drong door de hele zaal. Dik twee uur hebben ze gezongen, zonder ook maar één valse noot. Zayn die zijn uithalen netjes haalde, Liam die zijn dansmoves toonde, Harry die weer zo heerlijk sexy zong, Louis die gewoon veels te lief is, en Niall mijn toekomstige vriendje had heel erg veel pijn aan zijn knie. Mijn tedere hartje brak toen hij heel zacht het trapje afliep terwijl de andere al drie minuten eerder beneden stonden. Nu weten jullie dus ook wie ik de leukste vindt.

Ik gooide na het concert deze tweet op Twitter “Ik ga met Niall trouwen” zo en een haat tweets die ik opeens terugkreeg. “Niall hoort er niet bij, dit zus en zo” en ik heb ze vierkant uitgelachen achter mijn mobiel.

Wat mij ook erg opviel is dat de jongens, vooral Harry nog nooit zoveel heeft getwitterd en op Instagram heeft gezet nu hij in Nederland was zoals elke jongen in de band eigenlijk. Ze vonden ons het luidste publiek tot nu toe en ze leken het oprecht te menen.

Toen de jongens weggingen voor zich om te kleden voor de laatste twee liedjes, kwamen ze allemaal terug in oranje pakken met daaronder het shirt van het EK in 1988 met op de achterkant Winner. Wat een helden.

De conclusie is dus eigenlijk dat ik geen stem meer heb, mijn oren zijn nog aan het bijkomen maar deze avond vergeet ik tot mijn dood niet meer. Ik zal jullie allemaal uitnodigen op de bruiloft van mij en Niall en let vooral op deze woorden;

Ik wil een vriendje met het karakter van Niall en Louis. De heerlijke hese stem van Harry, de dansmoves van Liam en het uiterlijk van Zayn.
[/12
]

Reageer (1)

  • Catmint

    Poor Niall. He's pure sexyness and sweetness. He's ours!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen