Sorrry Cupcake's geen foto ik kon de foto van Brooke niet vinden en ik zit niet op mijn eigen computer <3

naja tijd voor hoofdstuk 14

Brooklyn M'Carter POV

Als we thuis zijn zeg ik :''Volgens mij ziet Harry jou wel zitten '' ze geeft een ontkennend antwoord wat ze altijd doet als ze iets wel wil geloven maar het 'te mooi om waar te zijn ' is ze verandert van onderwerp over mij en Louis , ik kan je gelijk geven hij is inmens knap en lief als ik iets met hem zou krijgen dan zou ik hem nooit meer laten gaan net zoals bij Harry zo'n perfecte jongen vindt je nooit meer . het is toch zo Lou en haz zijn echt perfect gewoon eng soms .
Als ik de douche hoor aan gaan betekent dat dus dat ik heel lang kan wachten , ik begeef me van het bed en loop wankelend naar de kast toe wara al mijn kleding hangt ,
Ik ga langs de hangertjes en zie het jurkje wat ik aanhad op het eerste bal van de middelbare , ik ben niet zo heel veel gegeroeid in die 4 schooljaren dat het nog moet passen , hij is wit met een roze beige achtig riempje en het jurkje zelf is van kant echt een droom jurkje al zeg ik het zelf
Ik trek het aan , hij zit wel iets strakker dan een paar jaar geleden maar hij sluit wel mooier aan nu mijn witte pumps eronder en klaar .
Ik krul mijn haar en steek het netjes op , of zal ik het los doen na ik vraag het zo wel aan Morgan .
als ik in de speigel kijk , kijk ik tevreden naar het resultaat . Als ik klaar ben met staren hoor ik van beneden ''BROOKE SCHIET OP '' Gillen .
Als ik van de trap kom en Morgan zie , is het enige wat ze kan zeggen ''wauw'' , ''je ziet er practig uit. ''
Ik voel het schaamrood naar mijn wangen stijgen terwijl ik antwoord :''Nee , Jij ziet er geweldig uit ''
Als de bel gaat slaat mijn hart een sprong over en ren ik als een gek de trap af , Als de deur open is is het enige wat ik kan staren naar Louis!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen