Foto bij Day 7

Heej mensjes,

Ik ben gister naar Amsterdam geweest (want ik dacht dat One Direction er al zou zijn en we ze misschien tegen zouden komen, maar ze waren nog in België).
Ik had gister en vandaag ook een slaapfeestje, ik had geen tijd om dit te activeren.:$ sorry
Dit stukje word extra lang omdat ik gister niks geplaatst had:D
Trouwens bedankt voor je reactie, ze helpen en motiveren me. x

Xx

'Ik weet het niet Niall, mijn familie..' zeg ik. 'Ben zo terug, even iets bespreken.' zegt hij lief en hij loopt naar de jongens. Ik blijf alleen achter en ik leun even tegen een boom aan. Hij komt terug gerend 'Je mag ze meenemen!!' roept hij, Ik spring op en vlieg hem om zijn hals. 'Ik ben zo terug.' en ik ren naar de plek waar Zazul, Tika en Sagi slapen. Ze zijn al wakker en kijken mij vragend aan. 'Ik ga weg, ik ga met Niall mee naar hun wereld en jullie mee.' roep ik entoursiast 'Kom!' en ik wenk ze mee naar ik ren terug naar Niall. 'Ben je er klaar voor?' vraagt Niall waarop ik als antwoord knik. Hij stapt in het "vliegtuig" waarop ik met Sagi in mijn hand gevolgd door Zazul en Tika volg. Als ik om me heen kijk zie ik dat alles perfect is. Alles is precies het zelfde en de kleur is smetteloos wit. Vol bewondering kijk om me heen tot ik word verstoord door heen hand die voor mijn gezicht zwaait. Het is Harry 'Waar denk je aan?' vraagt terwijl hij mij vragend aankijkt terwijl hij de vraag stelt. 'Hoe het zou zijn in jullie wereld, het is zo anders. Zijn daar ook dieren?' zeg terwijl ik nogsteeds vol verbazing om me heen kijk. Hij lacht even 'Ja, maar wel hele andere dieren dan die jij hebt.' zegt hij 'Hoe bedoel je?' vraag ik 'Er zijn veel honden en katten, en zelf heb ik een hamster.' Hij legt me nog veel meer over de "bewoonde wereld" uit en ik luister aandachtig. Toen het vliegtuig opsteeg kreeg ik een heel raar gevoel in mijn buik en benen. Het was heel apart. Na een tijdje naar buiten gekeken te hebben viel ik in een diepe droomloze slaap.

Ik word zachtjes wakker geschud door Liam, ik ga overeind zitten en kijk hem aan. 'We zijn geland.' zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht.'Waar zijn we?' vraag ik terwijl ik me uitrek. 'We zijn op het vliegveld, waar vliegtuigen landen.' legt hij uit. Ik maak Sagi wakker die nogsteeds op mijn schoot ligt. 'Zijn we er?' vraagt hij zwak, ik knik en sta op. Tika en Zazul staan op en Zazul gaat op Tika's rug zitten. Ik leg mijn hand op de rug van Tika en ik volg de jongens naar de uitgang van het vliegtuig. Als mijn blote voet de koude grond raakt ondstaat er een rilling die zich versprijt door mijn hele lijf. Ik zet Sagi op mijn schouder en kijk rond, er staan allemaal gebouwen en huizen waar Harry over verteld heeft. 'Kom je mee?' vraagt Niall terwijl hij zijn hand uitsteekt die ik aanpak en ik wenk Tika en Zazul. Als ik Louis en Zayn een auto in zie stappen vraag ik aan Niall: 'Hoe krijgen we Tika mee?' 'In een trailer, die hebben we speciaal gehuurt.' zegt hij terwijl hij waarschijnlijk naar de trailer wijst. Ik knik en loop er met Niall, Tika, Sagi en Zazul naartoe. 'Moet ik hier echt in?' vraagt Tika met een bange blik in haar ogen. 'Zazul, Sagi en ik blijven bij je.' zeg ik terwijl ik over haar oor aai. Ze knikt en stapt de trailer in, Sagi, Zazul en ik stappen ook in en Niall sluit de klap. Als we beginnen te rijden voel ik dat Tika staat te bibberen 'Gaat het wel Tika?' vraag ik terwijl ik haar zachtjes streel. 'Ik zie niemand die op mij lijkt en alles is zo anders.' 'Ja, dit is mijn echte thuis.' zeg ik en ik kijk uit het raam waar ik allemaal mensen zie lopen. 'Ik weet het niet Scar..' twijveld Tika. 'We kunnen altijd nog terug gaan naar het eiland.' zeg ik met een bemoedigende blik. Ik klim op haar rug en ga liggen. Ik lig met mijn hoofd schuin zodat ik nogsteeds naar buiten kan kijken. Ik zie allemaal kleine schattige huisjes waar kinderen voor aan het spelen zijn.
Als de auto stopt zie ik nog niet waar ze wonen. De auto is zo gestopt dat ik het net niet kan zien. Ik hoor voetstappen deze kant op komen en Niall opend de klap. 'We zijn er, ons huis.' zegt hij en hij wenkt me mee. Voorzichtig stap ik van Tika af en haal Sagi uit mijn nek. Ik loop naar hem toe en pak zijn hand die hij naar mij uitstreek. Hij trok een stukje aan mijn hand dat ik wat verder uit de trailer moest stappen tot mijn voeten het gras tussen mijn voeten voelde. Wat een heerlijk gevoel, dat het ik echt gemist. Toen ik weer naar Niall keek gaf hij een knikje dat ik naar voren moest kijken. Langzaam richte ik mijn hoofd naar voren en mijn mond viel open van verbazing. Wow..

Reageer (2)

  • Meganf

    Rode panda's zijn nog best wel klein, en die olifant zou wel een onzichtbaarheidsmantel hebben ofzo :D @ThaKayleigh

    1 decennium geleden
  • WhiteWalls

    Wacht, valt het niet op dat ze een freaking olifant meenemen? En een rode panda.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen