Foto bij Fanta?

Ik zat in de zetel en staarde doelloos voor me uit. Kimmy kwam de kamer binnen en zuchtte. ‘Jenna, wil je Fanta? We hebben juist een hele voorraad ingeslagen!’ Ik schudde afwezig mijn hoofd. Kimmy zakte naast me neer op de zetel. ‘Jenna, ik weet dat het rot is om iemand te verliezen die je liefhebt! Maar Timo zou toch niet gewild hebben dat we hier allemaal depressief zouden zitten!’ Ik haalde mijn schouders op.
Carlisle kwam de kamer binnen. ‘Embry heeft het overleefd! Hij is aan de beterhand! Heel ernstig was het niet, maar het was toch wel een flinke wonde!’ Nu keek ik wel op. Embry had het overleefd. Maar anderen niet... Ik zuchtte en stond op. Edward kwam ook de kamer binnen. ‘Carlisle, kan je ook even naar Bella kijken? Ze ziet zo bleek... Ik maak me zorgen!’ Carlisle glimlachtte. ‘Rustig maar Edward. Dat is normaal. We wisten dat Bella even zou aftakelen tijdens haar zwangerschap, maar als alles goed komt tijdens de bevalling is dat zo weer in orde!’
Edward knikte. ‘Ok, maar ik hoop echt dat alles goed komt! Volgens mij zal ze ongeveer over 2 maanden bevallen!’ Carlisle rommelde in zijn tas. ‘We zullen zien! Ik moet naar huis! Tot straks Edward! Kimmy, Jenna!’
Ik stak mijn hand op en zuchtte. Het leven ging gewoon voort. Straks zou de begrafenis beginnen en Bella zou binnenkort bevallen. Ik liet haar nu zo veel mogelijk met rust. Dat leek me het beste. Volgens mij was ze véél aangekomen. Ik was soms blij dat ik nu ik een vampier was geen kinderen kon krijgen!
De deurbel ging. Het was Jori. ‘Kom je mee? De begrafenis begint zo dadelijk!’ Er liep een zilveren traan langs haar wang en ze snoof even. Ik zweef en volgde haar naar het veldje voor het huis van Jacob, waar een korte plechtigheid gehouden zou worden. Geen kerk of zo. Dat weigerden de andere roedelleden.
Ik slikte toen ik de simpele houten kist zag met Timo’s lachende hoofd op een afbeelding aan de bovenkant van de kist.

Reageer (4)

  • Jacksessed

    Ah Goshie :( mooi geschefen GIVE ME THE FANTA xD

    1 decennium geleden
  • SuperLouby

    Ik wil wel een fanta :$xD
    Snel verder AUB_O_

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    SNEL VERDER!:$

    1 decennium geleden
  • MissBlackx3

    :( ooh.. ik huil.. maarja
    Hij was nog zooo jong :"(

    doe je snel verder?? :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen