Foto bij Chapter Twelve

HEEEY peepz ik haat Blom (mijn engels leraar ) echt zo erg dat ik haar gewoon wil slaan ik bedoel het kan toch niet zo zijn dat ik een 1 krijg en iemand die het slechter heeft gedaan dan mij een 7 of wel ? naja ik haat haar en wil haar het liefst weghebben maar nee je kan niet voor zoiets een klacht indienen dus ik zou het nog ongeveer een paar weken moeten uithouden met haar :P Xo

Tell me what you think in a comment below or a kudo that would means a lot to me en ofcourse to voor Noa

XoXo anne (H)(K)

Louis Tomlinson POV

Few days later

Ik kijk om me heen als ik Brooklyn weer zie, haar glimlach haar haar , alles is mooi aan haar, maar volgens mij weet ze dat zelf niet , ze is erg verlegen en ontwijkt mijn blikken die ik haar gun.misschien vind ik haar wel leuk , maar wat er is gebeurd na Eleanor durf ik niet zo gauw meer te zeggen of ik iemand echt leuk vindt of niet .
Ik schrik op uit mijn gedachten als ik een hand op mijn schouder voel neerkomen , "heej Zayn " zeg ik , "hoi" zegt Zayn snel terug om dan weg te rennen voor gillende meiden die zijn handtekening willen , ik grinnik als ik zijn hulpeloze uitdrukking zie en met zijn mond een 'Help' gebaar maakt .
Brooklyn komt langs gelopen samen met haar vriendin die Harry wel ziet zitten , ik zag hem zijn nummer geven aan Morgan volgens mij geven terwijl we de klas uit waren gestuurd en terug kwamen van de rector .
Ik zie een hand zwaaien en nog wel heel dichtbij mijn ogen . niet heel erg prettig dus ." Waar dacht je aan Tommo ?, Je was aan het staren '' Ik voel mijn wangen rood worden en ik krijg het meteen warm , ik kan het niet ontkennen en zeg het maar gewoon gelijk '' ik dacht aan Brooklyn denk ik !? '' zei ik , '' maar ik weet niet precies wat ik voor haar voel ''
ik zie een grijns onstaan om de lippen van Harry '' Haal die verdomde grijns van je smoel Styles '' ik schiet in de lach als Harry mij beledigt aankijkt en mij begint te porren terwijl hij 'Lou is verliefdt , Lou is verliefdt ' zingt .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen