Foto bij Chapter Ten  Part 2

HEEEEEEEEEEEY cupcakes hier het tweedde deel :P (K)

Louis Tomlinson POV

Ik schiet weer in de lach als ik het gezicht van Harry voor me zie , en dat is dus de druppel die de emmer deed overlopen zeggen ze meestal en dit was eigenlijk voor Havik al de duizende druppel , '' Tomlinson ik wil dat je nu naar de directeur gaat en wel nu direct '' ik knik braaf , wat hebben wij een geluk dat paparazzi de school niet in mag , ik voel ondertussen de blikken van de andere klasgenoten op mijn rug branden but i don't care . Ik loop de gang op en hoor de stem van Harry en van een meisje , het zou wee een keer niet hé .
Ik loop de hoek om en zie de vriendin van dat ene knappe meisje van het schoolplein , ik hoop maar dat hij voorzichtig met haar omgaat , niet zoals op onze vorige school waar hij binnnen een week op haar uitgekeken was . ze lijkt me aardig .
Ik plant me naast Harry op de stoelen en kijk naar de deur waar ik zo door moet om te gaan praten met de directeur A.K.A Niehof .
Even later hoor ik de stem van Niehof door de gang dreunen ''Carter,Styles,Tomlinson kom binnen'' zegt hij , ik klim van mijn stoel om voor de deur te gaan staan wachtend op mijn beste vriend.
'Tomlinson,wat heb jij vandaag gedaan?' hoor ik hem vragen , ik antwoord wat ik had gedaan en hij ging verder met Styles , weet je hoe belachelijk dat klinkt .
'Styles.' zegt hij nu tegen Haz , ik kijk naar links en zie dat 'Carter naast mij staat en zij zo aan de beurt is . al snel hoor ik de naam erps vallen en heb even de neiging om haar op haar schouder te geven en het medelijden te bekennen , maar ik doe het niet.
meneer Niehof begint over wat hij ons voor straf kan geven maar even later komen de verlossende woorden toch over zijn lippen ''Goed jullie hebben geen straf ofzo,dus ga maar naar jullie volgende les.''

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen