Foto bij Chapter Ten  Part 1

Heej cupcake's ik had het echt heel druk en euhm heb straks 2 weken vakantie YEEH *doet vreugdedansje* en er komt een Lou POV nu en naar die foto heb ik een halfuur zorry correctie een uur naar gestaard echt hij is zoo KNAPPP ik ben echt zekerweten een LouisGirl en enjoy reading my chapter and leave a comment below thank u
xo Anne

Ps deze heeft 2 delen dit is deel 1

Louis Tomlinson POV

Ik kijk naar Harry als we samen in de les van mevrouw Havik zitten , Ik was redelijk melig en Harry was weer eens zeer opstandig tegen alle leraren , ik heb echt mega medelijden met de leerlingen die nu les hebben van Erps Harry had hem nogal opgefokt tijdens ons lesuur hiervoor maar net toen hij hem er uit wou sturen ging de bel en was Haz ook het snelst het lokaal uit .een grinnik verlaat mijn lippen denkend aan dat moment ,Ik hoor even later mijn naam door het klaslokaal dreunen , duidelijk de ravenstem van Havik , er lopen rillingen over mijn rug aan het horen van haar stem . ik kijk omhoog want nu staat ze voor mijn tafel '' nou Tomlinson , ik vindt het totaal geen eer om jou les te geven , maar je moest lachen waar ging dat over Tomlinson deel het maar met de klas '' zegt ze terwijl de haren op mijn rug nu rechtovereind staan door haar schelle stemgeluiden , en de eer om mij les te geven oke is goed dan vindt je het geen eer maar het doet me niks , als zij een fan was , wat zou er dan van les komen hé .
'' ik dacht eraan hoe Harry meneer Erps heel erg heeft opgefokt tijdens het vorige lesuur en dat ik nu medelijden heb met de leerlingen die nu duits hebben .'' zeg ik terwijl al weer een grinnik mijn mond verlaat.
Mevrouw Havik loopt weer weg van mijn tafel als Haz mij een briefje stuurt

het lijkt me leuk om haar nu echt hard te focken gewoon echt zo erg dat ze gek wordt en we weg mogen ? *wenkbrauwiebel* de directeur gaat dit leuk vinden gewoon een klusje doen ipv dit ? wat zeg je ervan ?
X H /i]

Ik grinnik en schrijf gelijk terug

Hoi , ik vindt het goed hoor ze kunnen ons toch eigenlijk niks maken haha jij begint en dan kom ik erachteraan ik ben namelijk al melig en als dit uitloopt hoe jij het beschrijft vindt ik het echt een heeel erg goed idee
X L


Harry knikt en we beginnen met kletsen en elke keer hoor je sst en hou je bek en bek houden onze kant opkomen en af en toe is een grinnik waar ik dan helemaal dood ga omdat iemand dan heeft gehoord wat Haz zei , ik schrik op als ik een klap hoor en mevrouw Havik ons woest aankijkt , terwijl ik een traan uit mijn ooghoek verwijder. ik kijk op als ik nog een klap hoor , en nu weet ik ook waar het vandaa komt namelijk van Havik die met een liniaal op het bord slaat en al gauw hoor je haar stem weer '' STYLES, ERUIT NU '' ik kijk op en ga gewoon door met lachen als Harry het lokaal uitloopt .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen