Foto bij Week 01

If you can dream it, you can do it

One Direction


Het kan haast niet anders dat ik mijn eerste column maak over One Direction. Vijf jongens uit Engeland, vijf hedendaagse jongens die het meer dan gemaakt hebben in de muziek, geloof me ik hou van One Direction 3 Mei zit ik samen met mijn vriendinnetje in het Ziggo Dome. Ik wil het nu niet hebben over de zangkunsten van de jongens of over wie nou de leukste is. Nee, ik wil het hebben over hoeveel de fans veranderd zijn. Je hoeft mij hier nu niet voor aan te vallen, het is een column. Een column betekent dat je, je mening mag geven en dat ga ik dus ook doen. Er zijn miljoenen “Directioners” op deze kleine wereld. Ik ben van One Direction gaan houden toen ik ze vorig jaar bij de Brit Awards zag, redelijk laat inderdaad maar sindsdien luister ik standaard elke dag in de bus hun liedjes en volg ik ze op Twitter, maar terug op de “Directioners” echt de diehard fans, die er alles voor over hebben om ze maar aan te mogen raken. Ik zie soms dan verhalen voorbij komen op Twitter en dan verbaast het mij meer dan, dat de jongens nog zo vriendelijk doen. Neem Liam zijn vriendin, Danielle een prachtig meisje waar je geen woord verkeerd over kan zeggen, denk je. Mensen gingen tegen Danielle zeggend dat haar krullen lelijk waren en dat Liam ze ook haat en wat gebeurt er met dat meisje, ze gaat haar, haar stijlen of de hond van Payne, die krijgt via twitter doodsbedreigingen. Nou sorry hoor mensen, ik hou van One Direction maar dit gaat mij veels te ver. Niall uitschelden omdat die jongen een beugel heeft. Louis zijn vriendin is nep omdat hij een geheime relatie heeft met Harry de zogenaamde Larry Stylinson. Jongens.. Ik weet dat heel veel van jullie houden van het fenomeen Larry Stylinson en in het begin ging ik er ook in mee, maar nu ik ouder wordt en inzie hoeveel pijn het misschien kan doen bij Eleanor ben ik er maar snel mee gestopt. Het enigste waar ik het de laatste periode over eens was is dat Taylor Swift met Harry ging “Haylor”. Ik heb altijd een hekel aan Taylor Swift gehad en sindsdien ze met Harry heeft gehad, nog meer. Verschrikkelijk.

Herinneren jullie het filmpje nog? Waar Harry zo hard zijn best doet om niet in huilen uit te barstte voor de camera? De bekende woorden van Styles, die groot in mijn kamer op mijn prikbord hangen. ‘I’ve always wanted to be one of those people who didn’t really care that much about what people thought about them.. But I just don’t think I am’ hij barstte haast in huilen uit, omdat hij zijn solo in WMYB niet goed genoeg op adem was. Mensen schelde hem uit op Twitter, Facebook en noem maar op en in dat filmpje kon je zien hoeveel pijn het die jongens kan doen, het zijn ook maar mensen net zoals ons.

Jullie moeten nu niet denken dat ik een hekel heb aan de fans van One Direction, helemaal niet. Maar, vinden jullie ook niet dat het een tikkeltje minder mag? En dat we soms er iets meer aan moeten denken dat ze net als ons ook gevoelens hebben? Zo dat de toekomstige vriendinnetjes van Niall en Harry met open armen ontvangen worden? Want, zolang de jongens blij zijn, zijn wij dat toch ook? Toch?

Reageer (7)

  • HaZaLiLoNi

    Ik sta echt volledig achter je mening!! Larry gebruik ik alleen maar in de zin van 2 supergoeie vrienden. En de meiden zijn fantastisch. Abo+
    Xx

    1 decennium geleden
  • DAYDREAMERx

    Ik ben het hier gewoon helemaal mee eens. Met alles wat je zegt.
    meningen verschillen, maar ik denk niet dat die mensen die zichzelf "echte" directioners noemen dat ook echt zijn. Zij zijn degene die alles van ze weten en een soort FBI worden. ik weet eigenlijk ook wel heel veel maar dat komt door twitter. Het word eigenlijk gewoon stalken... ik vind het echt heel sneu voor de jongens. En laatst ook he.. Zayn zou zogenaamd de aanslag op Boston hebben gepleegd.. ja een boyband het eerste waar je aan denkt bij een aanslag...
    echt sorry hoor, maar ik kan hier echt chaggie van worden.
    super goed dat je je mening zo uit !

    1 decennium geleden
  • ccharlotteex

    echt super goed gescheven !!

    heeft iemand de link van het filmpje waar je in je column over praat ? x

    1 decennium geleden
  • AlphaWolve

    Ik ben echt heel blik dat ik een abo op je storie heb! Eerst wist ik niet goed wat het was, maar nu weet ik het wel! Ik ben het ook helemaal met je eens! Ik ben een fan van 1D en als iemand hun vriendin ofzo gaat uitschelden omdat ze bijv. met Louis heeft, dat vind ik gewoon echt niet kunnen! Ik bedoel, als je een echte fan bent, dan leef je mee met de jongens en dan gaat het er voor jou om dat ze gelukkig zijn! Terug naar jouw storie:
    SNEL VERDERRR!!!!

    1 decennium geleden
  • Catmint

    Ik ben zo blij dat ik een abo op jou columns heb genomen! Je schrijft echt heel eerlijk, en je schrijft precies wat ik denk! Ik moet zeggen, ik ben zelf wel echt een Directioner.. Ik vind alleen wel dat de mensen die Danielle, Perrie of Eleanor gaan haten, zichzelf geen echte 'Directioners' mogen noemen. Een echte Directioner respecteert alle vrienden, vriendinnen en familieleden van de jongens. Een echte Directioner gaat geen haat verspreiden, omdat Harry een keer niet genoeg adem had. Een echte Directioner gaat niet zeggen dat Louis en Harry gay zijn, en dat Eleanor slechts een ingehuurd persoon is om Larry te verstoppen. Een echte Directioner heeft geen favoriet persoon in de band. Een echte Directioner is geen fan omdat ze er mooi uit zien. Een echte Directioner zal niet stoppen met fan zijn, omdat een van de jongens een nieuw kapsel heeft. Een echte Directioner steunt de jongens bij alle keuzes die ze maken.


    Ik ben blij dat ik mezelf een Directioner mag noemen...


    Exact dat!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen