Wij van de wolven moet ikmet diana laten inprenten? Embry,jacob, collin, brady of paul

Skylar Phoenix Simons POV

Nog een uurtje in de auto en dan zijn we er. Onze vader had ons staan opwachten op het vliegveld in seattle. Hij was zo blij om ons te zien. Ik zat achter in de auto en was bezig met de tekst voor een nieuw liedje.ik schreef al liedjes sinds ik 10 was mijn moeder had me een boekje gegeven en daar schreef ik liedjes in die ik zelf bedacht . Diana was bezig met haar telefoon ze had het nog steeds zwaar met wat xavier had gezegd.

[ 1 uur later

We zijn er zei mijn vader blij. Ik keek op en zag een mooi rood en knus huisje ik was er meteen verliefd op. Mijn vader zei dat hij 2 kamers voor ons had . Ik en dia renden naar boven. Dia was eerder en had dus de eerste keus. Ze koos voor een kamer met eindigen badkamer. Hij was mooi groot met blauwe muren haar lieveling kleur, een hemel bed, een inloopkast en een bureau. Ik had dus de overgebleven kamer. Mijn kamer had muren in de kleuren van de zonsondergang een twee persoons bed, een klein bureau en een lade kast. Maar het mooiste was ik had een balkon. Toen ik mijn spullen uit had gepakt ging ik naar het strand. Als sinds ik klein was hield ik van het strand het water dat tegen de klffen aanbeukte en de zachte bries die je haren door de war brachten. De week nadat mijn moeder was overleden ging ik ook naar het strand om even alleen te zijn. Dit strand deed me daaraan denken en ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik pakte mijn kladblok en begon de zee na te teken. Ik hou nu al van la push

Reageer (1)

  • Sonyara

    netjes geschreven..
    Mis een tip...
    Als je iets wilt zetten van bijvoorbeeld..

    "Dia welke kamer wil jij?" vroeg ik aan me zus << dan lijkt het meer op een soort van gesprek. het hoeft natuurlijk niet maar het is mis wat makkelijker..

    Toch heerlijk om het te mogen lezen..

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen