Foto bij Chapter Two

HEEEYYY peepz hoop dat jullie dit verhaal leuk vinden ik schrijf het samen met Noa (H)

Enjoy Reading
xoxo Anne

Brooklyn M'Carter POV

Samen met mijn team zit ik in de kleedkamer , ik zit al 10 minuten lang te wachten tot we geroepen worden , het is nu 8:13 en meestal worden we nu al geroepen , ik zit ongeduldig heen en weer te wiebelen op de bankjes , Morgan grinnikt even als ze me ziet zitten , het is een van de belangrijkste wedstrijden en het andere team is goed , we hebben de tactiek al door genomen en ik sta in de spits net zoals Morgan .
Ik kijk de kleedkamer rondt en dan hoor ik een fluitje , ik spring op en hoor de andere meiden lachen om mijn reactie . Ik doe nog snel mijn haar in een knot en loop dan achter de rest aan .

Als we begonnen zijn heeft de tegen partij de bal maar Morgan heeft hem al snel en paast hem over naar mij , en al snel sta ik voor het doel en schiet ik hem erin , zelf heb ik het niet door maar ik ren een rondje en knuffel iedereen die ik tegenkom, behalve de tegenpartij dan !
Als laatsts schiet een meisje van de tegenpartij er een bal in en staat het 4-2 voor ons en de wedstrijd duurt nog maar 1 minuut , ik ren nog een keer achter de bal aan maar het is te laat en hoor ik het ozo bekende fluitje .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen