Foto bij Donderdag 10 september 2010!

Sorry dat het zo lang duurde maar de school is weer bezig hé!
Veel leesplezier!

Dag liefste dagboek! Het was weer een superdag! Ik zal snel beginnen zodat het niet weer 9 uur wordt!
Ik fietste met Helena naar school, weer superleuk en toen we op school kwamen hadden we nog tijd om waarheid, doen of durven te spelen met Jonas en Viktor! Helena begon en vroeg het aan Viktor. Ik was zo nieuwsgierig dat ik vroeg aan Helena of zij wilde vragen aan Viktor of hij het aan wou met mij! Na een paar seconden had ik spijt dat ik het zei want wat als hij nee antwoordde? Maar het was te laat... Helena vroeg aan Viktor (H) of hij het aan wou met me! En weet je wat? Hij antwoordde dat hij het normaal zaterdag tijdens de film wou vragen maar dat hij nu al ja wou antwoordden! Ik ben super enthousiast!!! (yeah)(H)(yeah)(H)(yeah)xD Sorry, ik ben nogal hyper op dit moment!!
Natuurlijk moest toen net de bel gaan. Toen we in de klas kwamen, ging ik zitten en Viktor kwam naast me zitten!! (bloos bloos:$) Ik werd rood en begon een beetje vreemd te doen. Ik weet niet precies hoe, maar ik deed wel vreemd! Plots kwam de duivel langs de andere kant van me zitten! (duivel) Ze zei tegen me dat ze wraak op me ging nemen van vorige week dinsdag! Ik antwoordde: 'Wooooooh, nu ben ik bang.' Terwijl ik eigenlijk wel redelijk zat te trillen van haar...
Toen het eindelijk speeltijd was, kwam Louise naar me toe gelopen. Ze zei dat ze wist dat ik op Viktor was en dat zei hem ging hebben voordat ik dat deed. Ik werd bang en zei dat ze maar moest doen. We moesten geheim houden dat we samen waren!!! Louise liep weg en ik riep Helena toen ik haar zag. Helena kwam naar me toe en ik vertelde haar het verhaal van Louise! Helena vond dat we moesten opletten voor Louise en dat we haar konden bespioneren. Ik vond het een super idee! Toen we haar achtervolgden was het super tof! Eerst ging Louise pen en papier gaan halen en schreef een briefje. Dan liep ze naar Viktor en begon te flirten. Ik en Helena zaten achter het muurtje en luisterden mee.
Ze begon met praten: 'Hai Viktor, wat zie je er goed uit, zin om zaterdag iets te doen? Naar de bowling of zo? Je bent echt een toffe gast wist je!' En ze legde haar arm op zijn schouder.
Waarop Viktor zei: ' Sorry ik ga naar de cinema met Lien, Jonas en Helena!'
Louises hoofd werd rood van woede en wist dat ik haar een stap voor was! :(( Toen vroeg ze: 'Kan je niet woensdag samen met mij gaan bowlen? Misschien kunnen we iets drinken daarna, en dan misschien iets beginnen?' vroeg ze met het verleidelijkste stemmetje die ik ooit gehoord had. (flower) ]=
Ik keek direct naar Viktor en luisterde supergoed:' Sorry Louise, ik denk dat ik niet hetzelfde voel en ik zou liever gewoon hebben dat je uit mijn buurt blijft! Want ik vind je niet de liefste die er bestaat! Er is iemand anders op wie ik ben uit onze klas!'
Louise werd woedend en liep boos weg! Ik was zo blij!!!!!!!!(lol)
Toen het weer les was ging het snel en toen het bijna middag was zei juffrouw Anna dat we juffrouw zegt gingen doen! Dat is hetzelfde als Jantje zegt, maar dan gewoon met Juffrouw zegt ervoor! Je zou denken dat het saai is maar het is eigenlijk best wel tof! Toen juf Anna zei dat we moesten rondlopen liep ik rond en toen ze zei: 'Juffrouw zegt stop,' stopte ik, maar alleen ik en Louise waren als enigen over en Louise deed me struikelen en ik viel! Natuurlijk was ik eraan en viel ik super hard dat ik een hele blauwe knie had met een supergrote wond!
Het was middag en we aten allemaal gezellig samen! Toen we klaar waren met eten, gingen ik en Helena nog eens naar Louise om haar een lesje te leren! We hebben haar helemaal belachelijk gemaakt want we hadden haar smerige kapotte lippenstift gegeven en gezegd dat we dit als geschenkje gaven omdat het ons speet van die race en dat we ongelijk hadden! Ze geloofde ons en deed wat lippenstift op! De lippenstift was groen met paarse vlekken en was helemaal buiten haar lippen gegaan omdat die kapot was! Preuts en vol show liep ze naar de toiletten! Toen ze in de spiegel keek was ze helemaal rood en werd woedend! Maar ze kwam niet achter ons aan omdat ze wist dat ze anders nog wat wraak terug ging krijgen! Na nog lang waarheid, doen of durven te doen en nog lang te lachen met Louise omdat ze de lippenstift niet afkreeg was het weer les!
De rest van de dag verliep super! Juf Anna speelde nog eens Juffrouw zegt met ons en weet je? Ik won!!! Toen ik thuiskwam keek ik nog wat naar T.V. en toen schreef ik wat! Daag liefste dagboek! Het is weeral 9 uur! Tot morgen! Morgen gaan we met de klas en juf Anna :) (niet zwijn want die is nog altijd weg!) op bedrijfsbezoek! Zeker weten dat het tof wordt en we gaan met de bus dus we gaan gezellig lang praten!
Slaapwel en daag! (Voor de tweede keer!)(doeg)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen