Foto bij Goed nieuws en slecht nieuws

Inge is nog steeds weg. Waar zou ze toch zijn? Maar dan verdwijnt er nog iemand, wat zal er nu gebeuren? (reactie of kudo altijd welkom :))

Na de frietjes blijven we nog even aan een tafeltje kletsen. Er zijn nog 2 kinderen, een jongen en een meisje. Opeens zegt het meisje: "Er was nog een jongen bij ons, mijn broer, maar toen we uit de waterachtbaan kwamen was hij opeens weg." "Dat is precies wat er met Inge is gebeurd" Roept Emily opeens. mijn god kan dat kind niet eens normaal doen? Ik kijk naar Rens en zie dat hij hetzelfde denkt. "Mijn naam is trouwens Sasha. En dit is mijn broers vriend Florian" Zegt het meisje opeens. "Ik vind dat we ze moeten gaan zoeken" Zeggen Kelvin en Emily tegelijk. Ze lachen, kijken elkaar aan en geven elkaar een kus. En ik zie dat ook Rens het goor vind. Hopelijk vind hij het niet meer goor als hij mij zoent. "ik heb een idee" Zegt Florian "Als we nou eens zorgen dat we alleen in een bootje zitten, zonder vreemden en allemaal onze telefoon bij ons houden, kunnen we elkaar bellen als er weer iemand weg is" "Maar ik wil niet weg! Ik wil eerst nog een keer in de Speed of Light! Dadelijk ga ik dood en dan kan ik er nooit meer in!" Roept Daantje. Typisch zo'n Daantje reactie. "Oke, kom dadelijk maar naar de waterachtbaan." Zij houd echt van spanning. Terwijl Freddie met Daantje nog een keer in de Speed of Light gaat, gaan wij naar de waterachtbaan. Daar gaan Florian, Kelvin en Emily in de rij staan. Ik, Rens en Sasha blijven alleen, tot dat Sasha ineens zegt: "Ik ga ff naar de wc, ben zo terug." "Oke, tot zo." Dus Rens en ik zijn alleen, dit is mijn kans! "Rens, vind jij dat Daantje en Freddie een goed stel zijn?" Ik moet rustig beginnen. "Uhm, ja ze zijn wel schattig samen", jij?" "Ja, ik ook. Wat ik raar vind is dat Inge vorige week zei dat jij en ik een goed stel zijn, vind jij dat?" Ik lieg, maarja ik doe er alles voor om verkering met hem te krijgen. "Uhm, ik vind je wel leuk.." Mijn hart gaat meteen sneller kloppen. "Bedoel je leuk leuk of gewoon leuk?" Ik wil het weten! "Laten we er niet moeilijk over doen, wil je verkering met me?" Toen hij dat zij was ik even de kluts kwijt, zij hij dat echt? "Wat zei je?" Rens keek me aan met een raar gezicht en zei: "Wil je verkering met me?" Toen begreep ik het! "Ja!" Ik ben nu zo happy, verkering met Rens, yaay!! Rens komt naar me toe en geeft me een kusje op mijn wang, zo'n heerlijk gevoel. "Daat komt Sasha, er is niks gebeurd." "Oke..." Ik snap niet waarom zij het niet mag weten, maarja daar moet ik me niet druk om maken.

Bij de anderen

"Kom nu, we mogen instappen!" Zegt Florian op een geirriteerde toon. "Nee, dadelijk verdwijn ik nog!" Typisch Emily. "Ach schat, kom maar tegen me aan zitten, dan kun je niet weg." ielll, klef gedoe! "Oke schat" Ze stappen in en ze vertrekken, binnen 60 sec. is de rit afgelopen en ineens is hij weg, Kelvin zit niet meer in het bootje... "Nee, waar is Kelvie?" Emily maakt zich natuurlijk zorgen... "Kom, we gaan terug." Zegt Florian.

Terug bij mij (Benthe)

Daar komen Florian en Emily aan, zonder Kelvin. "Waar is Kelvin?" Florian geeft antwoord terwijl Emily in huilen uitbarst. "Weg, verdwenen, net als Inge in de achtbaan." "Oh nee! Dat meen je niet, wat is dit voor pretpark?" "Geen idee." We lopen verder naar het snoepkraampje, daar kopen we wat snoep en gaan bij een tafel zitten een nieuw plan bespreken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen