Foto bij 09 Alexis Rosie Robinson

SORRY, ik weet het ik weet het :d al supeeer lang niet geschreven :D maar nu met school enzo.. maar ik er komt :D greets and love xx M

Gisteren hebben we er nog tot etenstijd gezeten bij de jongens. Niall is na het gesprek met Harry niet meer terug gekomen wat ik toch maar raar vond. Harry kwam wel terug maar deed daarna heel afwezig, er moet daar toch iets gebeurt zijn?. 'Badkamer is vrij!' Em haalt me uit mijn gedachten en ik pak mijn spullen en sluit me op in de badkamer. Ik neem een snelle douche en droog mijn blond geverfde haren. Daarna trek ik eerst mijn bikini aan met daarover een wit roxy t-shirt. 'I'm ready' mompel ik en ze staat op van haar bed. Met een zwier open ik de deur waar ik opschrik van mijn broer. 'djeezes, Liam wat doe jij hier?' zeg ik nog met een schokkende adem. 'Ik wou vragen wat jullie gaan doen, ik wil mee' zegt hij en ik kijk naar Em die haar schouders opheft. 'Ale, kleed je om, we vertrekken over 5minuten' zeg ik en met een sprint is hij weg. We sluiten onze kamer al af. Even later komt Liam helemaal strak ik pak ook naar buiten en we kunnen vertrekken.

Nadat we onze surfplanken zijn gaan nemen bij onze kluisjes gaan we naar het strand waar al een hele grote groep papparzzi en fans staan. Ik vring me door de groep heen en zie Liam en Louis in een strak zwart surfpakje. Hun borden liggen mooi op het zand klaar en ik geef hen een knuffel. 'Pablo' zeg ik tegen hun leraar en ik geef hem ook een knuffel. Pablo heeft mij ook opgeleerd 3 jaar geleden. 'Jongens, veel succes met de eerst 2uren ik zie jullie in het water he!' zeg ik lachend en vervolgens loop ik de zee in met de plank onder mijn armen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen