Vanuit Lisa:


We zijn nog in Walibi. 'Zullen we er nog even een leuke dag van maken?' vraagt Nils. 'Jaa, ik vind het best' zegt Marieke. We staan op en lopen naar het pretpark. 'eerst in de goliat' zegt Joline. 'Neej, daar durf ik niet in' zeg ik. 'Ahw, is me meisje bang?' vraagt Ales. 'Jaa, ik heb hoogtevraas' zeg ik. 'Maar ik ben bij je' zegt Ales. Meteen beetje tegenzin, gaan we in de rij staan, gelukkig zijn er weinig mensen en zijn we binnen 5 minuten aan de buurt. Als we allemaal in het karetje zitten, gaan we. 'We leuk lachen op de foto' roept Rein. 'Jaa' zegt Daphne. Iedereen dilt, zelfs Ales. Als we uit het karretje zijn gestapt, lopen we naar de plek waar je de foto kan bekijken. 'Omg, ik sta er echt vreselijk op' zegt Marieke. 'Echt niet, hij is mega leuk!' zegt Nils en geeft haar een kus op de wang. 'Mag ik deze foto?' vraag ik aan de vrouw. 'Tuurlijk' zegt ze, en ze pakt de foto. 'Leuke aandenken' zeg ik terwel ik naar de foto kijk. We gaan in maar atractie's en voor we het weten in het alweer 20;00. 'Jongens, we hebben nog niks gehoord van Daan en Sabiene' zegt Nils opeens. 'Ik heb er helemaal niet meer aan gedacht' zegt Joline. 'Ik ook niet, het was zo gezellig' zegt Rein. 'Shit, 16 gemiste oproepen, en 21 sms'jes' zeg ik. 'Bel snel terug dan' zegt Ales.



Ondertussen bij Daan en Sabiene: (Vanuit Daan)

We voelen een hand op onze schouders, Sabiene gilt en ik draai me om, Als ik me omdraai zie ik dat het Owen is. 'Owen, gast wat is er met je?" vraag ik. 'Niks' zegt Owen. 'Neej, eerst een brief achterlaten dat je klaar met ons bent enzo, en dan bel je, en je hele gazicht zit onder het bloed' zeg ik boos. Ik zie dat Sabiene de hele tijd haar Owen zit te kijken. 'Sab, gaat het?' vraag ik. 'Jaa' zegt sabiene stotterent. 'Wat voor brief?' vraagt Owen. en ik laat de brief zien. 'Dit heb ik nooit geschreven' zegt Owen, 'Ik moest naar de WC, dat heb ik tegen Marieke gezegt, en ze zou het tegen jullie zeggen' zegt Owen.' Maar dat heeft ze niet tegen ons gezegt' zegt Sabiene. 'En toen ik naar jullie opzoek was, werd en een blinddoek voor me ogen gedaan, en werd ik ik een auto geduwt, en toen was ik hier' zegt Owen. 'Faag, maar denk je dat Marieke het expres niet heeft gezegt?' vraag ik. 'Nee, zo is ze niet' zegt Owen. 'Neej inderdaad, dat zou marieke nooit doen' zegt Sabiene. 'Kom, we gaan weer terug naar het huisje in walibi' zegt Owen. 'Ik bel Lisa wel' zegt Sabiene, en ze pakt haar telefoon, na 16x gebeld te hebben en 21x gesmst lopen we naar het huis van Owen. 'Zal ik een taxi bellen?' vraag ik en Owen en Sabiene knikken. *30minuten later, in de taxi* 'We zijn er bijna' zegt de chaffaur. 'Oke, dankje' zeg ik. 'Hallo, met Daan' zeg ik als mijn telefoon afgaat. 'We zijn onderweg naar jullie' 'Oke, bewaar wat voor ons, Ciaoo' zeg ik en ik hang op. 'Wie was dat?' vraagt Sabiene. 'Dat was Lisa, waar we waren' zeg ik. 'Oke' zegt Sabiene. 'We zijn er' zegt de chauffaur. We stappen uit en lopen richting het huisje. 'Daan' hoor ik Joline roepen. 'Heey schatje' zeg ik en geef haar een kus. 'Ik heb je gemist' zegt Joline. 'Ik jou ook' zeg ik.



Vanuit Marieke:


'Shit, ze hebben Owen gevonden, ik moet nu gewoon normaal doen, anders hebben ze me door' denk ik in mezelf. 'Heeii Owen, je ben er weer' zeg ik en geef hem een knuffel. 'S]Gast, waar was je? we maakt ons zorgen' zegt Rein. 'Ik was soortvan 'Onvoert'' zegt Owen. 'Dus je hebt die hele brief niet geschreven?' vraagt Nils. 'Neej, waarom zou ik jullie nooit meer willen zien, jullie zijn broertjes voor me' zegt Owen. 'Gaan we eten, ik heb honger' zeg ik. 'We hebben patat, is dat goed?' vraagt Nils. 'Tuurlijk lief' zeg ik en we beginnen met zijn allen te eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen