tom vroeg wat we gingen doen..
bill :uhmm we kunnen een bordspellen doen..uhmm xbox of de wii..
gustav: of ddw (dommen onder ons doen durven of waarheid!)..
tom: ddw ik begin uhmmm bill ddw.. bill: waarheid... tom: saai hoor okee uhmm heb je ooit weleens gewilt dat je mij was.. bill: uhm nee ben tevreden met mezelf
bill: okee uhmm gustav ddw.. gustav: doen ik ben geen watje.. ik zag bill en tom grijnsen ik zag tom bill iets influisteren.. bil lachte en knikte bill liep even weg en kwam terug met een knal roze jurkje in zijn handen.. bill: trek dit jurkje aan en ga op de tafel staan en zing heel hard barbier girl.. tom lachte zich kapot..
gustav gromde maar pakte het jurkje wel aan en deed het ook nog.. tom bill en ik lachte ons helemaal kapot het zag er echt niet uit..
gustav kwam terug met zijn normale kleren en ging weer zitten.. gustav: mij beurt... uhmm tom ddw.. tom: waarheid..

gustav: lafaard.. okee uhm wil je amy een lekkerding? tom bloosde.. ik keek tom niet aan ik hoefde het antwoord ook eigenlijk niet te weten te komen.
tom: jaa ik vind haar wel een lekkerding.. ik bloosde en keek terug om naar de jongens... tom:okee amy ddw.. ik dacht na..amy:doen dan maar..
bill: kus tom...tom: heaa ik mocht kiezen..maar voor hij iets anders al kon kiezen gaf ik tom een kus..en ging weer zitten.. ik moet echt zeggen tom lippen zijn echt wauw..

Tom Pov
wauw haar lippen zo zacht ik bloosde ik hoorde hoe bill lachte ik keek hem gemeen grijzend aan..
amy: mij beurt bill ddw.. bill: doen.. ik lachte precies waar ik op hoopte.. ik fluisterde amy iets door.. amy lachte en knikte..
amy: doe je make up ervan ik doe je make up opnieuw op en jij trek het (mooie) roze jurkje aan en je houdt dat aan de hele dag... bill: waaattttttt dat meen je niet..
amy: jawel nou kom mee.. bill liep met tegenzin mee met amy ik lachte.. na een halfuurtje kwamen hun weer terug en toen ik bill zag lachte ik mezelf helemaal kapot.. tom: hahahahhahaha heey zusjee... bill gromde en ging zitten..gustav lachte net zo hard mee..

Amy Pov
arme bill ook eigenlijk.. maar ja dan had hij maar geen doen moeten pakken.. de bus stopte dus nam ik aan dat we bij georg waren en ja hoor want georg kwam binnen hij groette iedereen alleen toen hij bill zag lachte hij georg: heey billa alles goed met ons nieuwe meisje.. bill: kom dicht ik ben GEEN meisje..
ik besloot hem maar te verlossen.. amy: bill trek je normale kleren maar weer aan.. bill lachte.. bill:dankjee dankjee dankjee.. ik lachte tom: waarom deed je dat het was zo grappig.. amy: komop bill werdt ermee gepest en zoiezo ik denk niet dat jullie fans bill straks bij het hotel willen zien als meisje.. tom: okee dan..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen