Foto bij 06 Alexis Rosie Robinson/ Harry Edward Styles

Eindelijk een nieuw hoofdstukje he? haha, oke hier gebeurt er niet zoveel maar ik beloof dat er wat gaat gebeuren hoor, binnenkort gaat alles plots heel snel geloof me maar :D ik hoop dat jullie nog steeds met een glimlach lezen :d lovies en greets xxx M

Alexis Rosie Robinson

'aaah komaan Alex, ga gewoon mee!' gilt Emma naar me toe. 'nee, ik heb al geen goesting meer' grom ik wanneer ik me laat vallen op bed. 'aah toe toe toe toeee' smeekt ze en ze komen boven op me liggen. Na het hele gedoe met Val had ik al geen goesting meer om te gaan. Waarom feesten wanneer zij thuis de tranen uit haar ogen huilt. Nog maar de gedachte of ik krimp al bij een. 5minuten lang blijft Emma nog aan mijn kop zeuren.'OKE' roep ik en ze begint te dansen. We trekken bijde onze kast open en doorzoeken het. Nadat we eindelijk een outfit hebben gevonden, kleden we ons snel om en verlaten het hotel. 'we gaan toch naar die ene hotte barman in die kareoke bar he?' vraagt ze en ik grijns. 'Je vergeet elk jaar zijn naam he!' 'ja hij heeft een moeilijke naam hoor!' lachend kijk ik haar toe. 'Lowan, vergeet het nu niet weer he' Nadat we nog een paar straten verder wandelen komen we eindelijk aan bij de bar. Als we binnen komen zien we dat er niet zoveel mensen er zitten. 'LOWAAN' gil ik en ren achter de bar. Ik vlieg hem in de armen en hij zwiert me rond. 'I've missed you girll' zegt hij en rustig kom ik weer op de grond. '3 cola's, 2 bacardi's en 3 tequila sunrises' klinkt er en ik draai me om. 'Lolaaa' ook haar neem ik in mijn armen. Lola is de vriendin van Lowan, ze werkt hier net zoals haar lieftallige vriendje. Ze zeggen ook nog gedag tegen Em en we vragen naar ons tafeltje. 'Sorry die is bezet, er zitten 5 jongens en 3 meiden aan' teleugestelt zoeken we een andere tafel. 'Wat willen jullie drinken ?' we bestellen snel en even later zit ik te genieten van mijn salitos ice.

Harry Edward Styles.

'So 3 cola's, 2bacardi's and 3tequila sunrises?' vraagt ze nog een keer en we knikken allemaal. Even later horen ook nog een 2meiden gillen maar we trekken er ons niets van aan. 'we hebben wel een slechte avond gekozen' mompelt Niall wanneer hij rond kijkt in de triestige bar. 'Zing dan een lied Ni? Het is een tenslotte een kareoke bar' snel schud hij een hoofd en we worden even onderbroken door de serveerster. 'hej hej heeej!' galmt er plots door de bar en we kijken allemaal naar het podium waar die dude van achter de bar staat. 'Ik heb hier 2meiden die voor jullie een liedje gaan zingeen' Ik draai mijn stoel al schuin zodat ik de meiden goed kan bekijken. Ze komen het podium op en meteen herkent Niall ze al. 'Alexis!' Roept hij en lachend kijken ze elkaar aan. De klanken vullen de bar en ze beginnen.

'whooooooooowhoooooooh' roep ik wanneer ze klaar zijn en we staan allemaal recht. Iedereeen klapt ik zijn handen en er zijn ondertussen al meer en meer mensen binnen gekomen. Ze komen het podium af en Niall doet teken dat ze naar hier moeten komen. 'Wow, that was amazing!' zeg ik en lachend bedanken ze ons. 'Kom er bij, kom zet jullie' zeg Dani en Li en we pakken 2 stoelen erbij. We praten heel de avond en luisteren soms naar wat katten gejankt. Ondertussen hebben we ook al een klein beetje te veel op. Zeker Niall en Alex. 'k-omm llaten we een liedjee zingeu' zegt Niall met een dubbele tong. 'jaa, meiden tegen de jongens' roept Alex erna. 'je moet niet roepen' roept Niall naar haar en even later liggen ze samen in een deuk. 'Jullie zeggen het dus jullie zijn ook de hoofdstem' besluit ik en ze knikken. 'Yo Lowan' Roep Em en we vragen meteen een song aan. De jongens helpen me met Niall naar het podium te dragen en bij Alex gaat het nog een beetje. 'welke song zingen we' fluisterd Alex in mijn oor en ik hef mijn schouders op.We krijgen van Lowan nog een rode beker met wat salitos in en een mic en het kan beginnen. De meesten halen hun camera al boven, morgen zullen we dan al 100de slechte commentaren hebben maarja. YOLO!

Reageer (1)

  • Big1dfan

    Verdeeeer please please please please!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen