Foto bij 1.

heeeeiiii, dit is het eerste hoofdstuk van mijn nieuwe verhaal ik hoop dat jullie het een leuk verhaal gaan vinden!! neem allemaal weer abbo en alsjeblieft een kudo zodat mijn verhaal weer naar nummer 1 gaat? =)

en ojaa het verhaal word vanuit Annika geschreven, maar het kan zijn dat ik later sommige stukjes vanuit iemand anders doe, maar dan staat het erbij!

xxxx

Het is vrijdagmiddag, de bel gaat en langzaam loop ik richting mijn kluisje, weer een week overleefd of tenminste dat denk ik.. Als ik bij mijn kluisje aankom zie ik dat ze zoals vaker weer eens kauwgum en boterhammen op mijn kluisje hebben gesmeerd, waarom moet dit mijn altijd overkomen? Ik snap eigenlijk gewoon echt niet wat ze allemaal tegen me hebben. Ik loop naar de wc’s en pak daar wat papier om vervolgens terug te lopen naar mijn kluisje en het schoon te maken. Als ik mijn kluisje schoon heb pak ik mijn jas en fiets zo snel als ik kan naar huis, hopend dat die kinderen uit mijn klas nog niet bij het speeltuintje vlak bij zijn, want dan ben ik er geweest. Al snel zie ik mijn huis dichterbij komen, maar ook zie ik een grote verhuiswagen voor het huis staan. Snel zet ik mijn fiets aan de kant en loop naar binnen “WHAT THE FUCK IS HIER AAN DE HAND?” schreeuw ik uit als ik de woonkamer inloop langs allemaal mensen die spullen het huis uit aan het sjouwen zijn. “rustig meisje, sorry dat dit allemaal zo onverwachts komt, maar je vader en ik gaan scheiden..” zegt mijn moeder alsof het de normaalste zaak van de wereld is. “WATT?” zeg ik een beetje beduusd, “we gaan verhuizen, je gaat met mij mee verhuizen naar Waalre en je vader blijft hier in Groningen wonen” zegt ze en ik voel de tranen over mijn wangen lopen. Dit was het enigste wat nog een beetje leuk was aan mijn leven, mijn ouders, en nu gaan ze scheiden? Ik zak in elkaar op de grond en mijn moeder komt naast me zitten, “het komt allemaal wel goed meis, echt waar” ik knik, maar eigenlijk geloof ik er niks van. Nou ja, veel erger kan het niet worden, ik heb hier geen vriendinnen en word gepest op school, laten we het beste hopen dan maar he…

Reageer (6)

  • NiallxAndxI

    ohhh

    1 decennium geleden
  • JanineL

    Leuk!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • pandabeerx

    Superleuk! Snel verder ! x

    1 decennium geleden
  • MainiacSanne

    super leuk verhaal! mag ik misschien haar beste vriendin worden? xx

    1 decennium geleden
  • MilaloveRein

    Super leuke story snel veder
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen