Foto bij Kiss And Tell

"Goodmorning everyone, I think there are a lot off girls that wanna hear this song. Ladies, please pay attention. Here is Justin Bieber with Boyfriend!" Ik schrik wakker en mijn ogen staan wagenwijd open. Boyfriend is op de radio! Ik draai de volume knop om zodat de muziek hard door het huis dreunt. Al snel staat Elisa's wekker ook hard aan. Op donderdag werken mama en Jeffrey (mamas nieuwe vriend) dus kunnen we alle herrie maken die we willen. Ik hoor in de verte iemand schreeuwen, maar ik heb geen zin om te kijken. Eerst het liedje afluisteren dan kijken wat er is. Elisa komt met Tom mijn kamer inlopen. Hij sprint als een gek op de radio af, waar hij vervolgens van weggeduwd wordt door mij.
"Put that gaymusic off!" Schreeuwt hij hard met als gevolg 3 kussens die naar zijn hoofd worden gegooid.
"Justin Bieber is gay!" Roept hij meerdere keren achter elkaar en hij rent gierend van het lachen door mijn kamer. Ik spring van mijn bed, pak Tom in mijn armen en gooi hem op bed. Hij probeert natuurlijk te vluchten maar met behulp van Elisa weten we hem op het bed te houden. We slaan met kussen op hem en geven hem de kieteldood. Hij rent hard weg van mijn kamer en "Boyfriend" is afgelopen. "Stay" van Rihanna is nu op de radio. Janknummer, dus ik zet de radio uit. Nadat Daniel en ik voor het eerst gezoend hadden luisterde ik dit liedje op de fiets. Elke keer als ik hem hoor krijg ik er tranen van, omdat het zo'n mooi moment was.

Ik pak mijn telefoon en ik typ het nummer van Daniel in. Hij gaat over en na een paar secondes hoor Daniels lieve stem.
"Lara, sweetie!"
"Hay babe, uhh... Do you have something to do today? We are free from school, so I thought maybe we can... Well, I can come to you?" Het blijft even stil dus ik maak snel mijn verhaal af: "I mean, it would be fun, but we don't have to. I have enough homework to do!" Het is nog steeds stil aan de andere kant van de lijn. "Daniel?"
"Yeah, I'm sorry, what did you just say?" Hij heeft het niet gehoord. Appart.
"Do you have something to do?" Ik vat het maar samen voordat ik zo weer een heel verhaal klets.
"No, you wanna see me?" Vraagt hij eindelijk. Daar wachtte ik nou al een tijdje op.
"Yeah, actually, I do wanna see you" ik lach terwijl ik aan het bellen ben. Niet alleen omdat ik met Daniel bel, maar ook omdat recht voor me een aftelkalender hangt. Ik tel af tot ik naar Believe ga. Nog 130 dagen, dus nog ongeveer een half jaartje.
"Lara?" Ik hoorde helemaal niet dat Daniel nog wat zei net.
"Yes I'm sorry, what's up?"
"You can come to me now?"
"Yes I am on my way to you. I love you Dan" ik maak een kusgeluid en hang op.

"Hey Lara, how are you girl?" De pleegmoeder van Daniel doet open en neemt me aan mijn arm mee naar binnen, waar Daniel op de bank zit. "You want a drink?" Nog voordat ik antwoord heb gegeven loopt Dary weg. Dary is de naam van Daniels pleegmoeder. Zijn pleegvader heet Danzel. Dary vond ik vanaf het begin al een rare naam, maar het past wel bij deze vrouw. Wat ik wel leuk vind, is dat alle drie de namen met een D beginnen. Bij ons thuis is het een A, een J, een L, een E, een T. Mama Asheley, stiefpapa Jeffrey, ik Lara, zus Elisa, broertje Tommie. Ik weet eigenlijk niet eens of het Tommie of Tom is. Ik noem hem gewoon Tom.
Ik ga naast Daniel zitten op de bank en geef hem een kus. Hij slaat meteen zijn arm om me heen en doet de tv uit.
"Are you okey?" Vraagt hij terwijl hij een plukje haar uit mijn gezicht haalt.
"Yeah, and you?" Ik pak het glas drinken uit Dary's hand en knik naar haar.
"I have pain in my neck..." Begint hij, "I can use a massage" knipoogt hij. Het laatste gedeelte fluisterde hij. Heel zacht, zodat alleen ik het hoorde.
"Well, come with me en enjoy" ik pak zijn hand en trek hem mee naar zijn kamer, waar hij snel op zijn bed gaat liggen.
"Put your shirt off hottie" zeg ik en ik pak zijn shirt aan. Ik begin met wrijven over zijn rug. En daarna knijp ik even in zijn nek. Snel is hij het zat en draait hij zich om. Hij legt mij naast hem neer zodat ik met mijn hoofd op zijn borstkas kom. Hij streelt met zijn ene hand over mijn rug en me de andere door mijn haar. Ook geeft hij me kusjes op mijn voorhoofd.
"I love you" fluistert hij. Ik maak met mijn vingers hartjes op zijn blote rug.
"Do you have brothers or sisters?" Ik weet eigenlijk niet zoveel van Daniel als hij van mij.
"I had one, Jacob, my little brother. But he died at the accident" hij praat heel open en ik merk dat hij zich op zijn gemak voelt bij mij.
"You were there too? At the accident i mean" Ik vind dat je in een goede relatie als dit, alles aan elkaar mag vragen. Hij hoeft zich niet te schamen voor me.
"No I don't, and I hate that. I never said goodbye or something" hij geeft me weer een kus.
"When do you miss them the most?" Ik hou hem stevig vast, ik wil dat hij weet dat ik hem nooit zal laten gaan.
"At moments like this, I am thinking about how they would think about you. If they like you or not. Do you understand?" Ik ga wat omhoog met mijn hoofd zodat ik hem aan kan kijken.
"Yeah I do" ik kus hem. En gewone kus op zijn mond kan mij al zo vrolijk maken.
"Nice topic now?" Ik kijk hem lachend aan en hij lacht terug.
"Gladly!" Hij gaat door met het door mijn haar strijken en ik begin met praten.
"Have you ever had a real relationship like we have?" Het is even stil. "You do?" Ik kijk hem aan met een zwaar gemaakte lach, wat hij gelukkig niet merkt.
"Yes I do, last year on summer holiday I met her. Carla was her name. She was from Holland, but she was so beautiful. She was slightly tinted, and I think most people from Holland are white. We saw each other for two weeks, every day, but then she went home..." Hij stopt met praten en ik voel me ineens heel rot.
"You wanna see her again?" Vraag ik aan hem in de hoop dat hij nee zegt.
"Yes, very much. I miss her" hij stopt met strijken door mijn haar.
"You are still talking to her?" Op dat moment komt er een berichtje binnen op Daniels telefoon. Daniel glimlacht. "Yes, you do" zeg ik, "Do you still love her Daniel?" Daniel leest aandachtig de sms en giechelt daarna. Ik krijg een brok in mijn keel omdat ik het gevoel heb dat hij niet helemaal eerlijk is.
"Hey baby, what's wrong?" Hij neemt me in zijn armen en drukt me stevig tegen zich aan. Ik maak me los uit zijn armen en vraag: "Do you still love her?" Hij lacht naar me.
"No baby, I already have a girlfriend. And what kind of girlfriend? The best girlfriend ever. I love you so much. You are my whole world!" Ik geef Daniel een lange, lieve, zachte, romantische kus en ga weer in zijn armen liggen.
"Don't ever mess with my feelings for you! Promise me!" Ik kijk hem doordringend aan en hij geeft me weer een kus.
"Never babe" zegt hij.

Reageer (2)

  • XSanneLovex

    snel verder!! xx

    1 decennium geleden
  • Cumberbang

    DANIEL GA WEG WANT CARLA IS EEN STOMME TRUT
    PUH

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen