Foto bij 05 Alexis Rosie Robinson

i'm so so so soooooooooooooo sorry! sorry dat ik al 2 dagen niks gepost heb maar ik ben het een beetje aan het veranderen waardoor ik niet de tijd had om het te posten en ik ben ook naar vrienden geweest enzo want het natuurlijk vakantie ! yay :d have fun reading this part ! iloveyou ! greets Mxx

Ondertussen zijn we al terug in het hotel. Deze avond gingen Em en ik stappen dus wouden we tijd genoeg hebben. Eerst maken we ons klaar voor het avondeten hiet in het hotel en dan kom ik snel nog iets anders aan trekken wat dansbaar is. Momenteel zit mevrouw Moore wel gezellig met haar vriendtje te skypen. 'Hej Alex, wil je een cola brengen?' hoor ik haar roepen. Vermoeid sta ik op en neem uit de minibar een cola en fanta.
'Here you go' zeg ik terwijl ik het blikje geef. Ik ga naast haar zitten en zeg gedag tegen Zac. We praten nog voorduurend want we moeten natuurlijk meekunnen met de roddels in onze buurt. 'Maar meiden, ik ga jullie laten. Bye my love and bye Alexis' zegt hij en we wuiven lachend naar de cam. Wanneer ze het gesprek beeindingen klapt ze haar pc dicht en komt ze op me hangen. 'Ik wil hem in mijn armen hebben , hem knuffelen en die lippen..' snel onderbreek ik haar. 'meeeid , je weet dat je ook thuis mocht blijven hoor' mompelt ik en ze komt terug recht zitten.'Nee, nog voor geen miljoen,meid' gilt ze 'Maar wanneer jij verlieft bent en je bent kilometers apart van hem , dan zullen we nog eens praten' lacht ze en ze staat recht. Dat zal toch nooit gebeuren.

'Dames eindelijk' zegt mijn vader wanneer we beneden aankomen. 'Meiden hebben nu eenmaal tijd nodig pap' zeg ik en strijk nog snel even mijn kleedje glad. Lachend gaan we voorop de eetzaal binnen. 'Family Robinson' zeg ik tegen iemand van het personeel en ze begeleiden ons naar onze tafel. 'pss Alex, kijk die ober op 12u hottie!' fluisterd Em naar me toe en zo subtiel mogelijk probeer ik te kijken. Met veel verwachting kijk ik naar de ober en zie voor mee een stok oude man met een bierbuik van hier tot in London. Ik hou mijn handen voor mijn mond voor niet in lachen uit te barsten. 'Mijn ogen verbranden' fluister ik terug maar al snel worden we verstoord door een ober. Het is die stok oude man en zonder dat we het zlef willen liggen Em en ik plat van het lachen. Iedereen bekijkt ons als gekken en ik krijg een dodelijke blik van mijn moeder. we bestellen wat we moeten hebben en al snel staat er al een voorgerecht voor mijn neus. 'En meiden gaan jullie vanavond nog uit ?' vraagt mijn vader en we knikken. 'Alex je gsm' zegt Liam en ik zie dat ik gebelt word door Valentine, nog een vriendin van mij en Em. Ik sta recht en neem zo snel mogelijk op. 'Val?' 'Alex? oh my god Alex' 'wat is er meid?' 'Hij heeft het uit gemaakt! Jake heeft me gedumpt!' ''whaat ?! are you kidding me? why ?'' 'voor Valerie, die slet van om de hoek' 'Val, je bent hem niet waard!' 'ik hield zo van hem' En ik hoor dat ze begint te huilen.
'Meid toch'...

Na een heel gesprek aan de telefoon met Valentine, ga ik terug naar de tafel waar het hoofdgerecht al op staat te wachten. 'Wie was het ?' vraagt Emma nieuwsgierig. 'Valentine' antwoord ik wanneer ik rustig ga zitten. 'wat was er?' vraagt Liam nu en ik vertel hen heel het verhaal. Dit had ik echt niet verwacht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen