Foto bij Pray

Ik zit met spanning naar mijn computerscherm te staren. Over anderhalf uur gaat de kaartenverkoop van de Believe Tour van start. Ondertussen bel ik met Daniel.
"So I made the winning goal!" Hij wacht duidelijk op een antwoord, maar er komt niks uit "Hello, Lara, are you listening?" "Hello?" Ik schrik wakker uit mijn gedachtes.
"I'm sorry, yes, I'm here. Sorry, over an hour can I buy tickets for Justin, so I am a little nervous" ik hoor Daniel lachen aan de andere kant van de lijn. Hij gaat verder met zijn verhaal in de hoop dat ik nu wel luister. Maar ik antwoord niet zo snel als hij hoopt.
"I can call you another time if you want " Daniel begint het een beetje zat te worden dat ik niet met mijn volle aandacht bij hem zit. Hij moet snappen dat ik klamme handjes en klotsende oksels heb. Ik doe een schietgebet, en nog een, en nog een. Over een uur weet ik of ik Justin voor de 2e keer live ga zien. Ik krijg kriebels in mijn buik van de gedachte. Ik leun met mijn hoofd op mijn linkerhand en neem een slok van mijn cola. Daarna volgt weer een bidmomentje.
"Babe, I'm freaking nervous. You can come to me if you want to?" Vraag ik aan hem. Hij woont ongeveer 20 minuutjes van me vandaan, maar op zijn tempo is hij er in 10 minuren.
"I got some homework to do, but for you, I do everything. I am on my way lovely" hij hangt op en ik leg de telefoon naast mijn meest rechtse laptop. Er staan er 2. Mijn eigen en die van mijn zus. Mijn broertje wou hem niet aan me geven. Ik hoor beneden de deur opengaan en met een klap dichtvallen.
"LARA?!" Het is mijn zus, Elisa. Ze stormt de trap op en sprint mijn kamer in. Ze zet als een speer haar eigen laptop voor neus en begint te duimen. Ze herlaad de website die open staat.
"How long are you doing this?" Vraagt ze met haar vingers gekruisd.
"I think an hour?" Ik druk op reload en zie dat de site veranderd. Er komt een vakje te staan waar je kaarten kan kopen.
Elisa begint te gillen: "What a timing. Oh my god!" Ze laad haar eigen laptop opnieuw. Als een gek druk ik op 'buy' en wacht. Wachten tot de site geladen is. Elisa heeft dat ondertussen gedaan en precies tegelijk springen onze schermen op de geldovermaak site. We springen van onze stoelen en maken een vreugdedansje. We beseffen dat we de kaarten nog niet hebben dus snel gaan we weer zitten. Met gekruisde vinger vullen we onze gegevens in. Wachten, wachten, wachten. Elisa's site wordt eruitgegooid. Ze drukt op alle knopjes van haar laptop, maar niks haalt de site weer terug. Ze slaat met een boze blik haar laptop dicht, maar het leidt me niet af van waar ik mee bezig ben. Ik ben er bijna!
"What the fack?!" Schreeuwt ze en er rolt een traan over haar wang "Motherfuckers! I almost got them! They were almost mine!" Ze slaat woedend op de tafel. "The only way to see Justin Bieber again is gone. I will never be the 'One Less Lonely Girl'. That chance is 0%. Fuck my life. Nothing will ever make me happy anymore" ze wacht op een antwoord van mij.
"Never say never" zeg ik zachtjes
"Don't you feel sorry for me?" valt ze tegen me uit. Ik antwoord niet, want wat ze niet door heeft, is dat ik 4 kaarten aan het bestellen ben. 2 voor haar en 2 voor mij. Ik voel het zweet over mijn voorhoofd lopen en met mijn pols veeg ik het weg. FLOEP. Het scherm verspringt weer. Even schrik ik. Is mijn site er ook uitgegooid? Dan krijg ik een vakje met een berichtje erin: "Congratulations, you got 4 tickets for the Believe Tour 2013!" Ik gil het uit en ik duw Elisa's hoofd bijna in mijn computerscherm. Ze springt naar achter en gaat nog harder huilen. Ze duwt me opzij en loopt dan terug naar me om me te slaan
"You wanna break me?" Vraagt ze boos. Ze denkt zeker dat ze alle vier voor mij zijn!
"Elisa, 2 for me and 2 for you baby. We are going together!" Ik geef haar de dikste knuffel die ik ooit gegeven heb, maar Elisa blijft als een standbeeld staan. Opeens verspringt ze en gilt ze het uit. Samen huilen we van blijdschap.
"Where do we sit?" Vraagt Elisa na een tijdje knuffelen, met een lach van oor tot oor en een traan op haar gezicht. Daar had ik helemaal nog niet naar gekeken. Ik heb 'Golden Cirkle' kaarten gekocht, maar of het gelukt is...
"YES, WE ARE IN THE GOLDEN CIRKLE ELISA!!! WE DID IT" ik spring mijn zus nogmaals om de nek en op dat momen gaat de bel.
"YOU did it!" Hoor ik Elisa zeggen als ik midden op de trap ben richting beneden. Elisa heeft ondertussen de overmaking afgerond en de laptops afgesloten. Met haar gloednieuwe iPhone 5 rent ze de trap op naar haar kamer, waar ik haar nog een aantal vreugdedansjes hoor doen.
Daniel heeft er lang over gedaan, 25 minuten. Alle stoplichten stonden zeker op rood, je komt er namelijk nogal wat tegen onderweg naar mijn huis.
"I got tickets!" Gil ik blij en ik spring Daniel om zijn nek. We staan midden in mijn kamer, maar snel duw ik Daniel op mijn bed. Ik ga in zijn armen liggen.
"Proud of you" zegt hij en geeft me een kus in mijn nek. Ik heb zijn handen vast en krijg ontzettende kriebels van binnen. Vlinders in mijn buik. Daniel en ik hebben nog maar een maand wat, maar het lijkt alsof we al jaren hebben. Hij is ook al zo vaak bij ons thuis geweest en ik bij hem. Mijn moeder vindt hem geweldig en mijn stiefvader ook. En ik begin van Daniels pleegouders te houden. Elisa kent hem niet heel goed, die is alleen maar bezig met haar eigen, duizenden, vriendjes.
"Where is Tom?" Vraagt Daniel aan me. Ik denk na, ik heb mijn broertje de hele dag al niet gezien.
"I have no idea, why?" Ik draai me om zodat ik naar hem kan kijken als ik tegen hem praat.
"I don't know, he is always noisy and it's quiet now, so I thought..." Ik onderbreek hem met een kus. Het boeit me niet zo veel wat hij zei, maar hij zei het zo schattig. Ik kon hem even niet weerstaan. Hij is ook zo'n godslekker ding. "I have prayed so long for this moment. I got Believe tickets and I got the best boyfriend on earth. I never ever ever want to lose you Daniel" ik voel dat hij zijn armen om mijn lichaam klemt en me kust. Aan zijn kus merk ik dat hij het meent. Dat hij ook van mij houdt en me nooit voor de gek zou houden. Dat wij later gaan trouwen en 3 ontzettend mooie kindjes krijgen. Daniel en ik gaan nooit meer uit elkaar.

Reageer (5)

  • Show

    What ever doesn't kill you, only makes you stronger, so Imma get stronger

    1 decennium geleden
  • SabrinaDijkhuiz

    awwwhhh wat schattig

    1 decennium geleden
  • Cumberbang

    Awwww, ik wil een Daniel

    1 decennium geleden
  • Ludicrous

    Lieeef(K)

    1 decennium geleden
  • Niallerslove

    Zo lief echt perfect dit <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen