*Love goes on*

ENKELE DAGEN LATER:


Charlien pov.
‘Vanwaar al die bagage ?’ vroeg charlien curieus toen Harry arriveerde op zijn brommer.
‘Je wilt toch niet dat ik een deel van onze “date” verklap ?’ lachte Harry, hij nam zijn helm af en zijn mooie krullen vielen perfect om zijn hoofd. Ik kon de aandrang om er met mijn handen door te gaan met moeite weerstaan.
‘Ik hou niet van verassingen dus vertel maar of anders kijk ik zelf wel wat er in zit’ antwoordde ik uitdagend.
‘Ahnha, mevrouwtje denkt dat ze mij kan overmeesteren dus ?’ Harry’s bijhorende grijns was onweerstaanbaar.
‘Nou en of’ loog ik. Meer had hij niet nodig om op me af te springen, ik ontweek hem makkelijk en rende naar m’n achtertuintje. Harry had de achtervolging echter sneller ingezet dan verwacht dus raakte ik niet ver voordat we allebei over de grond tuimelden. We rollebolden nog even door tot ik op Harry lag en we elkaar diep in de ogen keken, die blik tussen ons zei meer dan duizend woorden. Ik legde mijn hoofd vermoeid neer op zijn borst en voelde zijn hart snel kloppen. Harry streek ondertussen met zijn hand door mijn haar op een zachte, tedere manier.
Zo lagen we er nog een tijdje tot Harry diep zuchtte. ‘Wat is er ?’ vroeg ik ongerust.
‘Ik zou hier zo nog uren willen blijven liggen met jou, maar we moeten vertrekken als we nog voor het donker willen aankomen. Ik heb de tent nog nooit gebruikt en zet hem liever op als het nog niet donker is’.
‘Een tent !? Ik dacht dat we gewoon deze avond iets gingen doen ?’
‘Je bent toch niet teleurgesteld hoop ik ?’ vroeg Harry
‘Natuurlijk niet, maar dan moet ik wel mijn afspraak met Ella morgen afzeggen’
‘O fuck, ik had je moeten verwittigen hé’
‘Welnee, komt wel goed. Kom dan vertrekken we’
‘As you wish’ knipoogde hij
Al gauw reden we scheurend langs de straten op weg naar een of andere kampeerplaats vermoedde ik. Na 2 uur rijden stopten we bij een dicht bos waar onze brommer de enige was die op de bijhorende parking stond. ‘Vind je het niet raar dat hier niemand is?’
‘Ach, dan hebben we gans het bos voor ons alleen. Kom op, het is nog een stukje te voet’.
Wat Harry onder een stukje te voet verstond was voor mij een trektocht, maar ik klaagde niet en liep stug door. Na zo’n 3 kwartier bergen en dalen te hebben bewandelt kwamen we op een open plek op de top van een heuvel aan met een prachtig panoroma.
‘Hier is het dan’ zei Harry ‘We zijn nog net op tijd voor de zonsondergang’
Terwijl we samen de tent opzetten kleurde de hemel van blauw naar rood en dan donkerblauw. Zelfs de sterrenhemel was prachtig. Ik was diep onder de indruk van Harry’s kampeertalenten, hij slaagde erin een heerlijk stoofpotje te maken en had zelfs aan de details gedacht. We zaten op een rood picknick kleed, met ieder een dekentje en een glas rode wijn te genieten van het stoofpotje. We zaten lekker knus en dicht tegen elkaar en het leek of ik nog nooit zo had genoten van een avondmaal.
‘Ik wist niet dat je zo goed kon koken’ vertelde ik hem na het eten
‘Ik deed dit vroeger vaak met mijn beste vriend voordat ik aan one direction begon. Het voelt goed om hier terug te zijn en zeker met jou’ Hij keek me diep in de ogen en kuste me zacht op de mond. Ik benantwoorde zijn kus vurig en sloeg mijn deken om hem heen.
‘Charlien, ik denk dat ik niet meer zonder je kan’ mompelde Harry onder onze kuspartij door. ‘je bent mijn persoonlijke drug geworden..’ Om zijn gevoelens kracht bij te zetten drukte hij me stevig tegen zich aan. Hierdoor voelde ik dat hij meer wou dan kussen alleen en aangezien ik mij ook amper nog kon inhouden prutste ik zenuwachtig de knopjes van zijn hemd open.
‘Als je dit niet wilt hoeft het niet hoor’ zei Harry met zijn stem die op momenten zoals de deze altijd dieper en zwaarder was. Zijn stem alleen al zette me in vuur en vlam en gepaard met zijn zachte aanrakingen en zijn warme sensuele mond barste ik van verlangen.
‘Ik heb ook een dosis drugs nodig en wel nu of ik begeef het’
Harry grinnikte en nestelden ons samen op het picknickkleed.
Zo begon de eerste nacht van ons kampeerweekend en het was de beste keer van mijn leven. Daarna verzeilde ik in een diepe slaap en voelde me beschermd in Harry’s armen, maar toen ik midden in de nacht wakker werd was hij weg…




Mhiihii, heb dus totally geen inspiratie ;o Ging dus gauw naar mijn zus om wat van haar fantasierijke gedachtes te lenen :p XxJulie

Reageer (1)

  • LouiTie

    Noooooooooooooooooo ik wist da er iets ging gebeure eh! Harry kom terugg NU! Snel verder oh mi gosh!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen