Foto bij Boyfriend

De schoolbel gaat en met mijn rooster in mijn hand loop ik richting het lokaal. Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekend nieuwe klassen en nieuwe roosters. Als ik het lokaal binnen kom, zie ik een paar bekende, maar niet mensen waar ik veel mee omging. De klassen zijn helemaal door elkaar gegooid dit jaar, ik ben dus gescheiden van mijn vrienden en vriendinnen. Ik ga aan een tafel helemaal achterin de klas zitten. Naast me komt een jongen, een best wel knappe om eerlijk te zijn.
"Daniel" zegt hij en hij lacht naar me. Hij heeft kuiltjes in zijn wangen en hele mooie ogen.
"Lara" zeg ik en lach terug.
"Everybody, please pay attention! Welcome in your new class. I am Sarah Brown, but you guys have to call me Miss. Brown" ik giegel en Daniel merkt het.
"What's up?" vraagt hij lief.
"I like the name 'Brown', it's like 'brownie'. I love brownies" ik voel dat ik rood word, maar Daniel lacht om wat ik zeg.
Miss Brown gaat verder: "I'm your music teacher" ze pakt een krijtje en schrijft met grote, sierlijke letters op het bord: "Celebrities". Als ik het lees, is het eerste woord dat in me opkomt: Justin Bieber. Voor ik het weet gil ik het door de klas.
"Excuse me?" Zegt Miss. Brown. Ik weet niks te zeggen, het schoot eruit.
"She said Justin Bieber, Miss" hoor ik Daniel naast me zeggen en hij knipoogt. Klasgenoten zuchten afkeurend.
"Yes, I said Justin Bieber, he's a celebrity right?" Zeg ik terwijl Miss. Brown zijn naam op het bord schrijft.
"You're a Belieber?" Daniels ogen stralen.
"Yep, and don't call me stupid. I love him and I can't help it..." Zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. Als ik over Justin praat, is het alsof ik over mijn vriendje praat.
"That's so cute" zegt Daniel.
"You are cute" floep ik eruit. Ik voel me weer rood worden, derde keer in nog geen half uur.
"Next to you guys is sitting someone. That's your buddy now. Please introduce yourself to each other. Over an hour we're gonna talk about celebrities." Miss. Brown doet haar bril af en gaat aan haar bureau zitten. Ze pakt haar telefoon en begint heftig te typen.
"So, Lara. Tell something about yourself!" Daniel heeft zo'n mooie lach.
"Well.." Begin ik haperig "I'm Lara Shilmer and I live in Manhattan. Before I came her, I lived in Toronto, but my parents were gonna divorce so my mom went to Manhattan and now I live her. I don't see my dad a lot, 'cause my parents are fighting so much. My mom got a new boyfriend, but my dad hates him so he don't come to us for me. I actually don't miss him much" ik voel me op mijn gemak bij Daniel. Hij luistert met al z'n aandacht. "I love to dance, it's my life. I dance since I was 2,5. That's very long I think. Further i'm a Justin Bieber fan" ik kijk met glanzende oogjes naar Daniel.
"Did you ever.... Had a boyfriend?" Vraagt Daniel blozend. Ik durf te wedden dat hij al honderden vriendinnen heeft gehad. Wie wil zo'n schatje nou niet?
"Not serious. Only when I was young" Daniel kijkt opgelucht. Ik voel dat hij mijn hand pakt en begin weer te blozen. Hij heeft een warme, zachte hand.
"I am Daniel Bucks and I live also in Manhattan. My parents died at a car accident..." Hij moet slikken en ik knijp in zijn hand. Ik wil hem een knuffel geven maar hij trekt zich los van me.
"Are you okey? You can cry. You can be angry. I totaly understand!" Ik heb heel erg medelijden met hem. Hij staat op en loopt weg.
"No you don't".

De les is afgelopen, maar Daniel is niet terug gekomen. Ik loop richting de kantine, waar nog geen rij voor de kassa staat. Ik sprint eropaf en haal een lekker broodje gezond.
"Hey Lara" ik draai me om en sta pal tegen Daniel aan.
"Hey! Are you okey?" Vraag ik terwijl ik hem aan zijn arm meeneem naar een tafel. Ik ga naast hem zitten en luister aandachtig.
"I'm sorry, it's still hard for me to believe my parents will never come back." Ik sla mijn arm om hem heen. "You're a special girl" zegt hij. We kijken elkaar aan. Eventjes maar, maar ik weet wel dat het goed zit. We delen mijn broodje gezond en lopen samen naar het volgende lokaal en het volgende en het volgende.

Na 2 weken school kennen we elkaar zo goed dat we regelmatig bij elkaar over de vloer komen.

Het is precies twee en een halve week na de eerste schooldag. 15:00 uur. We zijn uit en samen met Daniel loop ik naar de fietsenstalling.
"Show me where you live!" Zegt hij, ik knik en pak mijn fiets.
"What are you going to do today?" Vraag ik met goede hoop.
"Well, maybe i'm gonna date a beautiful girl" hij laat me lachen. We zijn de enige in de fietsenstalling en dat merken we allebei. We kijken elkaar aan en denken precies hetzelfde. Hij komt op me af. Hij pakt mijn rechterhand en kijkt recht in mijn ogen. "Lara, I love you" hij legt zijn handen op mijn heupen en duwt me tegen zich aan. Met mijn handen strijk ik door zijn haar "I love you too" zeg ik en zacht drukken zijn lippen op de mijne. Zijn lippen zijn zo zacht alsof er een dikke laag vaseline op zit, maar dat zit er niet op want ze zijn niet vet. Zijn ene hand is op mijn rug en zijn andere net boven m'n billen. Mijn handen heb ik om zijn hoofd en met mijn duimen wrijf ik over zijn zachte baby wangetjes.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen