*I miss missing you*

Charlien pov.

Ik was op tijd gekomen, maar het vliegveld stond al vol met hysterische fans. Ik besloot iets te gaan eten en later terug te komen, ook al begonnen de zenuwen zich op te hopen. Ik had er zin in om Harry terug te zien, maar ik had geen zin in de hysterie die het met zich mee zou nemen. Ik wist dat de fans niet eeuwig zouden blijven staan en ergens had ik een gevoel dat Harry op me zou wagen. Dus at ik rustig mijn salade en keek ik naar Riley a.k.a Kleine Styles. Hij keek me met van die smekende puppyogen aan dus gooide ik wat van de sla naar hem toe, niet dat ik dacht dat hij het zou lekker vinden, maar toch. Hij besnuffelde het groene spul grondig en keek me daarna bevreemd aan. Ik lachte. Riley maakte me vrolijk en Harry ook.

ENKELE UREN LATER

Kleine Styles, reeds omgedoopt tot Riley, zag Harry en trok zich los. Nog voor ik iets kon doen, had hij de leiband al uit mijn handen getrokken en als een gek op Harry gesprongen. Ik moest mijn lach inhouden toen hij met een gilletje recht sprong. Maar de blik die hij me toewierp en hoe zijn ogen leken vast te haken achter de mijne.. Het leek of mijn hart al die tijd op slow motion was ingesteld en nu tot leven kwam. Mijn mondhoeken kromden langzaam omhoog en keken toe terwijl Harry dichterbij kwam.
In stilte stonden we tegenover elkaar. Woorden waren overbodig, toen hij zacht zijn lippen op de mijne plaatste en me nog dichter bij zich trok. Mijn handen woelden doorheen zijn krullen en de kus werd passioneler. Harry. Ik had hem echt gemist.



Sorry voor het extreem korte stukje.. Ik ben niet echt in de mood om extra romantisch te zijn dusja.... XxJulie

Reageer (1)

  • LouiTie

    Het is nochtans wel super schattig! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen