Foto bij Cheapter two± Funn ¨¨¨TH¨¨

Th Look
Zo zien ze er nu dus uit

bianca,s pov
Ik grijns en zeg al niks meer maar algauw begin ik te praten met Kaylee. Nog geen kwartier later is iederheen stil behalve wij twee. En natuurlijk zit ik andersom gedraaid. Mevrouw haarlingen kijkt woest en roept ´´VIND JE HET NIET BOEIEND GENOEG DEADWOODS!´´ ik eschrik me dood en kijk haar aan ´´MENS JE BEZORGD ME EEN HARTVERLAMMING"´´ Roep ik woest uit. ik Zie de jongens zachjes lachen maar Mevrouw haarlingen kan er niet tegen. ´´Ik ga meteen contact met je ouders zoeken´´ Ze verdween en ik gierde ´´DOE JE BEST!´´lachde ik uit en stond op ik liep naar Bill en keek hem aan ´´Sorry van dat haar :.: ik ben nogal .... Voordat ik men zin kon afmaken gilde Kayle ´´GEK! En ze is men zusje egt niet´´ Iederheen lag dubbel maar ik niet. ´´Wil je erover praten´´lachde Kaylee ´´NEE!´´ ´´je kunt me altijd bereiken´´grijnsde ze weer ik werd woest en beet op men onderlip ´´Youre mean girl!´´ Grijnsde ik daarna.

tom,s pov
ik keek naar Bianca en grijnsde. Ik waagde een kansje en vroeg haar iets. Meteen kreeg ik antwoord en ik grijnsde ´´ben je goed in duits=´´ vroeg ik maar . Bianca lag slap en antworode ´´kerel duits is men slechtste vak na geschiedenis,wiskune en engels owja gym ook nog´´ Ik lag en grijns daarna knipoog ik een keer en zie Bianca blozen.

Bill,s pov
nah tom kon het goed viden met Bianca. Maar ik keek naar kaylee die ook naar mij keek. Verliefd keek ik haar aan. en zij grijnsde. Ze zwaaide zachjes en ik zwaaide terug.

kaylee,s pov
MEvrouw Haarlingen kwam binnen en keek naar Bianca. ´´Dame tis geregeld! ´´ Meer zei ze niet en ze ging zitten. Mijn moeder zou haar vast flink heben aangepakt aan die telefoon omdat ze er al eerder ruzie mee gehad heeft. Ik grijns en bianca gaat weer naast me zitten. De les begint terwijl er al een uur vorobij is .

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen