Foto bij Cheapter 1 : This is not what i mean

Its kaylee and you
Bianca deadwoods (links)
Kaylee Deadwoods (rechts)

Bianca,s pov
Daar zitten we dan bij het shagerijnigste mens van Duits. ik en kaylee klieren altijd Duits boeit ons nooit. Mevrouw Haarlingen kijkt ons aan en antwoord ''Vandaag hebben we speciale gasten op onze school die jullie de hele dag duits gaan leren!'ARBEITEN!''Gilt ze door de klas. Ik kan mijn lach niet in houden en ben benieuwd wie. De deur gaat open en 4 jongens staan voor in de klas. Ik kan mijn lag niet meer inhouden en duvel van men stoel.'"DAT BELACHLIJKE HAAR!'' Gil ik gierend. De voorste jongen kijkt met een wenkbrauw opgeheven ''Ik?'' vraagt hij dan '"DOUH!'' lag ik weer. Ik vind dat iederheen ernstig stil is geworden ook Kaylee zegt niks meer. Ik kijk in de ronde en zie dat er wat meisjes verleifd kijken ''KOM OP!'"Roep ik hard en menvouw haarlingen kijkt me woest aan ''MISS DEADWOODS! GA maar naar de gang!''
Kaylee keek vaag ''IK...?'' Mevrouw zuchde ''Niet jij JOU ZUSTER!'' ik stond op en liep langs hun heen ''ik vond em wel grappig''Antwoorde ik uit en verdween de gang op. Even later hoorde ik dat het Tokio-hotel was. ik draaide met mijn ogen die gasten kende ik niet eens. Zodra ik mijn excusis heb aangeboden ga ik weer zitten..

Kaylee,s pov
Ingeloofelijk ik ben egt geen familie meer van jou'' Zeg ik zacht tegen Bianca. Bianca kijkt me vaag aan ''wrom niet''zegt ze dan ''Omdat die gasten hott zijn en jij zet me voor schut'' Daarna kijkt bianca naar de grond en zucht een keer.


Bills pov
Dat ging al lekker een meisje lachde me uit om mijn haar. Maargoed ze bood haar excusis wel aan dat was wel aardig. Mijn aandacht ging naar een meisje dat naast dat andere meisje zat. Ze was knap en aan het praten. Ik was benieuwd waar dat over ging.

Tom,s pov
Ik begreep waarom dat meisje moest lachen om zijn haar ik moest er ook aan wennen maarja gelukkig is dat nu goed. Dat meisje vind ik behoorlijk knap maar we zijn hier om les te geven. Zodra we ons voorgesteld hadden en de kinders ook wist ik meteen hoe ze heete! ''Bianca deadwoods''

bill,s pov
YES ik wist haar naam! Kaylee Deadwoods!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen