Foto bij 033- Ella

Ik was het niet vergeten maar ik was gewoon te druk dus hier een extra lang stukje en een tipje van de sluier van Niall's probleem!

P.s. Stel de foto voor met Ella in het midden met dat wit jurkje

Morgen. Morgen is het de verrassing. Van Liam en de jongens. Ik ben zo benieuwd want ik moest per se een wit kleedje kopen. Wat kun je alleen met een wit kleedje? Ik draai me nog eens om en voel de kilte die Liam achterliet toen hij naar huis vertrok. Ik zucht en besef dat ik toch niet in slaap ga vallen. Ik sta op en doe de gordijnen open. Ik kijk naar de sterren en denk aan papa. Ik ga morgen bellen om af te spreken. Ik wil hem eens voorstellen aan mijn leventje hier in Engeland. Ik heb nog niet veel van mama gehoord. En eigenlijk wil ik ook niet. ik heb een supergoeie band met mijn ouders maar ik heb mijn papa het meeste nodig en alles wat daar in België gedaan wordt, is ruziemaken over de (v)echtscheiding. Ik doe de gordijnen weer dicht en laat zachtjes muziek spelen. Ik val in slaap terwijl One Direction op de achtergrond actief verder speelt.

Ik open mijn ogen en zucht. Ik kijk op de klokradio en leg de muziek af. Ik ga rechtzitten om dan weer te gaan liggen. Ik heb geen zin om op te staan tot dat ik me realiseer dat het vandaag de verrassingsdag is. Ik spring recht en ontbijt aan een recordtempo. Dan douch ik en bel naar Liam. Het is zijn voicemail dus doe ik maar op mijn gemak door. Ik ga in de zetel zitten en zap alle zender af. Maar dan gaat de bel…

Liam, in kostuum, staat in mijn deuropening. Hij ziet er super hot uit, al vind ik dat altijd. ‘Hi’, zegt hj als hij een zoen geeft. ‘Ready?’ vraagt hij. Ik knik en laat de verrassing op me afkomen. Eerst word ik in een limousine geholpen waar ook de andere jongens, in kostuum, zitten. Ik begroet ze allemaal en krijg een glas champagne. ‘So early?’ vraag ik verrast. ‘Enjoy’, lacht Harry en Louis lacht vrolijk mee. ‘Where are Elouise and Eleanor?’ vraag ik aan niemand in het bijzonder. ‘And Perrie? I’d like to meet her.’ Zayn glimlacht en ik kijk naar Liam. Als ze iets doen voor mij, dan toch ook voor de andere vriendinnetjes. ‘We wanted to give you a special day.’ ‘But why?’ ‘Because you did so much for me, moving to another country isn’t nothing. And you are Harry’s best friend and Louis’ weirdy. You are the reason for Harry’s relationship and you are Eleanor’s new best friend. You did so much for all of us that we thought we had to do something back.’ Ik kijk naar Zayn. ‘I just like you, Ella. For no reason. It’s like you have a magical power so I haven’t a reason for all of it.’ Ik lach en kijk naar Niall. Die trekt z’n schouders op en kijkt weer weg.
We hadden tot nu toe al een super tof dagje en dat sluiten we af in een chic restaurantje. Het is een ronde tafel en nu snap ik ook het ‘witte’ gedoe. De jongens hebben hun zwart kostuum voor een wit geruild en dat is hier een kleding voorschrift. Zelf is het personeel in het zwart, net zoals de meubels. Het is een tof ideetje, vind ik persoonlijk. Ik ga zitten tussen Liam en Louis en begin met Louis te praten over Eleanor. Hij verteld dat Harry haar heeft voorgesteld en bedankt zijn maatje daar nog eens voor. Dan neem ik de tijd om Zayn wat beter te leren kennen. We praten tot het voorgerecht wordt gebracht. Een doodnormaal tomatensoepje. Ik vind het lekker en besluit nog eens een poging te doen richting Niall. ‘And Niall, do you want a girlfriend?’ ‘It comes when it has to.’ ‘You are the only single one in the band.’ ‘I know.’ ‘Did you have many girlfriends before?’ ‘Why do you want to know?’ ‘Just asking.’ ‘You don’t have to pretend you like me.’ ‘I don’t pretend. And you are the one that doesn’t like me’, ik weet niet waar deze plotse aanval vandaan komt. ‘Then there has to be something about you that I don’t like.’ ‘But if you don’t tell me, I can’t know it.’ ‘Who cares? You came here and everybody loves you. Except for me! And you can’t handle that.’ ‘I just want to know what I did wrong…’ ‘Everything!’ hij slaat met een vuist op tafel. Hij zit voor mij en stond recht dus door de klap krijg ik al de tomatensoep over mijn wit kleedje…

Reageer (1)

  • LeLouisx3

    Oeps daar gaan de kledingsvoorschriften...

    OMG, die 5 kerels in een wit kostuum xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen