Foto bij Cheapter 3: Slytherin/Griffoendor/Huffelpuf/Ravenklauw?!

Afdeling?...

Bianca,s pov
Zodra we aankwamen bij de giga school wat nog veel en veel groter was dan op plaatjes. Stapten we uit de koets. Ginny kwam naar me toe en vroeg ''Samen lopen?'' Ik knikte en liep met haar naar binnen. Ze vertelde over de hoed die iederheen indeelde. Ik knikte maar en knikte totdat we in de grote zaal zaten.Mijn gezicht ging meteen richting malfoy. Hij zat zich te vervelen en te klieren met Korzel en kwast. De eerste waren afgezonderd en iederheen kreeg een 3 uur lange preek van perkamentus!. Ik gaapte de hele tijd door zodat hij een keer ophield maar helaas hij bleef door gaan. Nadat we dat gehad hadden moesten we 1 voor een naar voren komen en een apparte gekke hoed op zetten die begon met praten. ''Ravenklauw...Huffelpuf'' De eerste 6 gingen naar die afdeling en er werd gejuigt
Plots noemden ze mijn naarm ''Bianca Deadwoods!'' Voorzichtig stond ik op en zeg draco en al de anderen mij aanstaren. Voorzichtig ging ik zitten en zuchde zachjes. De hoed werd op men hoofd gezet en de hoed begon met praten '''mmmMmmmm Juist ja MmmmMMMM Mmmm Mischien mischien ....mmmMMmmmmmmmMmmm Ik ga toch vooor mMmmmmmm mMm ZWADDERICH! (Slytherin!). Heel Zwadderich klapte en joelde. Ik stond op en liep netjes naar een tafel waar de Zwadderich aan zaten. Meteen werd ik geknuffeld door een meisje die lachde '"Wat fijn dat je bij ons zit,Mischien kunnen we kamergenoten zijn..!'' Ze grijnsde ''Leuk....''zei ik snel met een fake lach. ''Ik ben Patty Parker en jij?'' ''bianca deadwoods''Zei ik op apparte tonen. Snel keek ik weer verder en ginny mocht naar Griffoendor.


Draco,s pov
YES Bianca kwam bij ons. Dit was egt het coolste wat ik ooit had meegemaakt. De lieftallige Bianca .... ik ga der uitvragen spookte het door mijn hoofd maar meteen schudde ik mijn hoofd,das te opdringerig dacht ik weer. Ineens zag ik Korzel en Kwast raar kijken. ''gaat alles wel goed baas?'' Snel knikte ik en keek naar Perkamentus die weer begon met zijn laatste preek voor het eten.
Ik staarde naar Bianca en dan weer naar perkamentus. Toen hij uitgerateld was begonnen we met eten en mijn aadacht ging weer naar bianca. Patty praate druk met haar zag ik.

Ron,s Po
Ik werd boos toen Bianca naar Zwadderich heen ging!. Bianca was te mooi en te lief om daar naartoe te gaan,De kwade gevallen gingen daarheen zoals MALFOY! enzo maar Bianca! Hoe was dat nu mogelijk!?!.... Ik zuchte en at niks Hermelien staarde me aan en vroeg ''is er iets ?'' Ik schudde mijn hoofd en keek weer naar mijn bord vol met eten. Tzag er lekker uit maartoch ik hoefde het niet..

Reageer (4)

  • HipsDontLie

    is er iets miss baas?
    Ik lag plat xD

    1 decennium geleden
  • GilbertBro

    awesome
    (lol)(K)

    1 decennium geleden
  • SRDraco

    Verder!!!
    :p
    Hippe story (flower)

    1 decennium geleden
  • TheOriginal

    VERDER

    ben ik de enisgte die dit leest .>.>>

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen