Foto bij 02 Alexis Rosie Robinson

Hier is dan het echte 'eerste' hoofdstukje van dit verhaal, ik hoop dat ik jullie niet terleur stel. Dankje voor de lieve reacties op 01. Als je iets moet vragen stel maar :d greets M.xxx

July 12th. 2012 - 10pm

Zachtens open ik mijn ogen en strek me rustig uit. De zonnestralen schijnen door het gordijn van de hotelkamer en ik gooi de dekens van me af. Zachtjes loop ik naar de het bed van Emma en ik kruip er op. 'hey babe , it's zac here' zeg ik op een zwoele manier. Kreunend draait om en opent haar ogen. 'nice try babe' zegt en lachend laat ik me vallen naast haar. Em en ik liggen samen op 1 kamer , zodat we s'avonds niemand moeten storen als we weeral eens laat terug zijn. Dit is ongeveer de 3de keer dat we in Australie zijn dus we weten alle goede clubs en pubs zijn. Vandaag was het dag 3 dus we konden nog vanalles gaan doen ,want de eerste dagen zijn vooral wennen aan het tijdverschil, uitpakken en met mam en pap prullen winkelen. Maar vandaag was het eindelijk zover en gingen we met zijn alle naar het strand. 'move je luie kont Em ! we gaan bruinen!' gil ik door heel de kamer en loop dan door de kamer heen. 'Ga je al maar klaarmaken , ik kom zo' mompelt ze. Het is echt geen ochtendmens die Em,maar goed. Ik pak een outfit uit de kast en huppel naar de badkamer. Snel neem ik een douche en droog mijn haar. Onder mijn kleren doe ik snel mijn bikini aan en ga even naar Em toe.'Wil je dit vanachter vastdoen?' vraag ik aan Em en ze komt achter me staan. 'Ben je nu al op facebook?' vraag ik wanneer ik haar pc open zie staan. 'Gewoon kijken of Zac online was' zegt ze en ze tikt op mijn rug wat tekenen is dat het vast is. Ik draai me om en kijk haar aan. 'Jij met je Zac , ik ben zo jaloers' mompel ik wat haar doet lachen. 'Je vind hem nog meid' zegt ze me en ik duw haar al snel richting de badkamer.

'Kom op nou, pap!' roept Liam naar papa die weeral naar iets vergeten was in zijn kamer. Die man heeft te veel aan zijn hooft zeg ik zo. 'Ik ben er hoor kinderen' zegt hij en we vertrekken te voet naar het strand. 'Meiden hebben jullie jullie ingesmeerd ?' vraagt mijn moeder en met een vernederende ondertoon zeggen we 'ja'. 'Moeders' mompel ik en geef haar dan een vriendelijke glimlach. Ik ben nooit echt een moederkindje geweest , ik heb altijd alles bij mijn vader gelucht. 'Ej Alex. zet is een deuntje in' roept Liam mijn kant op en lachend denk ik na. Ik duw snel mijn tas in Emma haar handen en neem de gitaar uit Liam zijn handen. De band hang ik rond me en ik zet mijn handen juist. 'give me a second eye...' zing ik en snel doet iedereen al met me mee.

'ooh zand' mompel ik wanneer ik de eerste stappen zet op het groote strand. 'Wij gaan ons daar leggen meiden' zegt pap en ze vertrekken naar hun plek. 'gaan we meer naar het beachvolleybalveld liggen of meer naar het water voor de surfers' vraagt Em en lachend duw ik haar. 'jij hebt een vriendje Em' ' Jaa maar jij niet , dus wat wordt het , een surfer en een volleyballer' vraagt ze en ik kijk heen en weer. 'surfer natuurlijk!' gil en lopend gaan we over het strand en leggen we onze matjes. Ik pak mijn boxen en koppel ze aan mijn iphone. 'Meiden , ik heb nog iets voor jullie' horen we achter ons. We draaien ons om en pap staat er met een kan ijs met daarin een fles champange. 'Ow ja zet die maar hier tussen ons' zeg ik en al snel ontkurken we hem en de dag kan beginnen !

Reageer (1)

  • Big1dfan

    snel verdeeeer pleaseeeeeeeeeeeh!X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen