Foto bij 01 Alexis Rosie Robinson

Ja eigelijk kom je hier ook iets meer te weten van Alexis maar dan wat meer uitleg. Ik hoop dat dit jullie overtuigd om dit verhaal te lezen :) greets M. xxx

We gaan dit verhaal simpel starten, ik ben Alexis maar zeg maar gerust Alex. Ik ben een doodgewoon meisje uit de UK en ben zoals andere afgestudeert op mijn 18de.
Sindsdien werk ik part-time in de board winkel van mijn oom. Je vindt er skateboarden,surfboarden,waveboarden en snowboarden. Boven boarden is muziek mijn grootste passie. Ik zing maar maar laat me niet dansen of je ligt plat van het lachen. Piano,Gitaar en Drum kan ik met ogen dicht spelen. Net zoals mijn broer die bijna een kopie is van me. Dan hebben we ook nog ons kleine Ellie die een echte ballarina is. Mijn ouders zijn beiden hard werkende mensen waardoor ze ook niet veel thuis zijn. Mijn vader is een architect en heeft zijn eigen bedrijf en mijn moeder is onderdirecteur bij een bank. Dus niet om te zeggen dat we één van de armste mensen op de wereld zijn maar ik kan er totaal niet tegen als mensen me rijk noemen. Maar nu handen we 2 weken samen als gezin dus zijn we allemaal maar afgezakt naar Australie. Voor een welverdiende, rustgevende vakantie. Maar net zoals ieder jaar neem ik Emma mee, mijn beste vriendin. Zij is de beste die je maar kan voorstellen , ze maakt van iedere dag een feestje. Sindskort heeft zo ook haar grote liefde gevonden. Ik moet eerlijk toegeven het is een hottie hoor. Zij en Zac zij het beste koppel dat je maar kunt voorstellen. Naast Em heb ik ook nog een andere goede vriendin, Valentine. Samen met 3 zijn we niet te schatten. Ook val een heeft een vriendje: Jake. Mijn liefdesleven staat denk ik stil in zijn halte en er is een defect aan. Maar ja, je hebt niet altijd liefde nodig voor te kunnen leven. dat dacht ik toch..

Reageer (3)

  • AureliexD

    mijn liefdesleven staat denk ik stil in zijn halte en er is een defect aan

    zalige zin! ik herken u helemaal in u schrijfstijl eh :D hahah kga snel verderleze xd

    1 decennium geleden
  • pipiscute

    PLZ PLZ PLZ snel verder

    1 decennium geleden
  • Big1dfan

    ik heb het gevoel dat dit een tof story wordt...Hopelijk is het waar...
    SNEL VERDEEEEER!X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen