Foto bij Cheapter 2: Meet Draco Malfoy

ITs DRACO MALFOY :O!

Bianca,s pov
Ik keek in de ronde en liep maar een beetje achter Ron en harry aan.Ginny volgde mij al vond ik dat zwaar irritant!. Ineens zag ik mijn ouders met iemand praten. Ik wreef in mijn ogen en keek of ik het wel goed had!,Een jongen met blond haar stond achter een kerel met lang haar en een wandelstok. Ik liep erop af en trok aan mijn moeder,s shirt ,Zachjes fluisterde ik ''Wie,s dat en wat doen jullie nu weer hier!''. Mijn moeder lachde en antwoorde terug ''Lucius dit is onze dochter Bianca! ze word eerste student aan hogwards''. Lucius knikte en stak zijn hand uit. Ik keek hem aan met spleet oogjes en mijn moeder duwde me iets aan waardoor ik hem maar een hand gaf. Hij kneep mijn hand bijna fijn en ik probeerde aardig te zijn >.>.'' Mijn zoon Draco gaat voor het derde jaar jullie zullen het vast goed kunnen vinden!'' Een jongen met blond haar bekeek me van top tot teen en grijnsde daarna naar mij. Ik werd rood en keek naar mijn vader. Ineens kwam Ginny aalgelopen ''Bianca ga je met mij en ron en harry mee in een coupé?'' Ik wilde knikken maar net toen ik knikte lachde mijn moeder ''Bianca gaat maar bij draco in dan kunnen ze bij kletsen'' Het liefste gilde ik en rende ik weg maar zuchde ''best'' Antwoorde ik. De trein maakte een raar geluidje en mijn ouders gaven me een kus op men wang ''Tot ziens sgatje we gaan je missen!'' ''VAST!'' zei ik weer geérgerd. Ik pakte mijn tas en liep tenslotte naast Draco. Het bleef stil totdat hij een coupé voor me openmaakte en ik ging zitten probeerde ik een gesprek aan te knopen. ''Zo dus jou pa is lucius malfoy!?!'' Draco keek me grijnzend aan en knikte ''yupe'' zei hij terwijl hij me weer bekeek. Ik wilde vragen ofie het kon zin maarja dat was vast onbeleefd. Het snoep karretje kwam en draco kocht alles. Met open mond begon ik dan maar met eten. Mijn gezicht trok zuur omdat ik een oorsmeer snoepje in mijn mond had ''IEWL!'' riep ik uit en spugde het uit ''IEL IEL IEL!''
Draco moest hard lachen maar ik vond het niet grappig!. Ik begon hem met bekogelen en hij kogelde terug. '"SLAGVELD"' riep ik hard en ging onder de bank liggen.

Draco,s Pove
Ik moest lachen om bianca. Ze was knap en ook erg mooi maarja ze leek me het type die haar mond niet kon houden. Zodra ze onder de bank was gaan liggen stopte ik maar met bekogelen. Ze kwam eronder uit en pleurde over een doosje waardoor ze recht op me viel. Natuurlijk ving ik haar op en zette haar naast mij neer. Blosend keek ik naar buiten. Stiekem keek ik vanuit mijn ooghoeken naar Bianca die blij zat te fluiten! ''Vind je het spannend?!'' vroeg ik maar om weer een gesprek te beginnen. Bianca knikte maar ging er verder niet egt op in. Zodra de trein was gestopt paktte we onze spullen en liepen we de coupé uit. Mijn ogen volgden haar totdat ze uit het zicht was en ik richtte me op potter.

Harry pov
Ik zag dat Draco met een meisje de coupé uit kwam en ron kwam naast me staan. Draco kwam naar me toe en lachde. Rond begon meteen met ''Dat meisje he! je laat haar met rust!'' Ik keek hem aan en grijnsde zachjes. Draco trok een wenkbrauw op.'' Dat bepaal ik zelf wel Wemel!'' Draco draaide zich om omdat iemand hem riep. Korzel en kwast + Patty stonden er op hem te wachten. Draco verdween met hun mee en wij drieeén (inmiddels was Ginny er ook bij gekomen ) Liepen ook de trein uit en gingen naar een koets.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen