Becarefull with reading!
No have fun with reading!

Er kwam nu net een donkerroodharig meisje met glanzend haar en een slank & mooi figuur aanlopen. Dan was haar gezicht ook knap, ze trok schuifelend haar hutkoffer naar beneden. ''Zoey heeft hulp nodig graag!'' Ze zei dit expres in de derde persoonsvorm. Haar zusje Rachelle was de enigste die dit hoorde en stormde de trap op net toen liet Zoey haar hutkoffer vallen, die donderde met lawaai naar beneden. Het was niet eens middag en de Hogwarts Express vertrok al binnen anderhalf uur..
Zelf was ze al bezorgt. Met een snelle vervoer kon ze het nog halen. Uiteindelijk zat ze in de treinwagon.. Het werd al snel donker en het maanlicht scheen door de mistige ramen heen, Daarop zat Zoey op te letten ze was er dol geïntresseerd in.
Plots ging de wagondeur open.. Het was een jongen en het eerste wat hij zei was ''Kan ik hier bij komen zitten?'' Zoey schrok op maar reageerde snel terug.. ''Ja tuurlijk.'' De jongen stak meteen zijn hand uit.. ''Evan Carter, en jij bent vast Zoey Stryder'' ''Wauw ja.. dat klopt..''

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen