Foto bij 48

Wat vooraf ging:

Toen hij net 15 was geworden kwam Bart in beeld. Hij was net verhuisd, hij kwam uit Dusseldorf. Het ging meteen goed tussen die twee. Er werd ook vaak aan Jimmy en Bart gevraagd of ze broers waren. Aan hun wel. Het ging opeens weer zo goed met Jimmy. Hij had nergens geen last meer van en zijn nieuwe medicijnen leken ook te helpen. Het ging zo goed. Al 2,5 jaar.
Ik bedenk me dat ik Jimmy nooit heb verteld dat hij veel voor me betekend. En dat ik al die tijd jaloers ben geweest op Bart, omdat hij mijn plekje over heeft genomen. Bart? Waar is hij eigenlijk. Ik pak mijn telefoon en druk op de toetsen. ‘Bart waar ben jij? Moet jij je beste vriend niet eens op komen zoeken? Hij ligt nu op de IC. x Alex.’
Ik verstuur het smsje en ga weer op een van de stoelen zitten. Ik kijk naar mama en papa. Mama huilt en knikt. Papa probeert mama rustig te krijgen en wijst iets aan op een papier.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • barbara

    Als je net zo'n leesgek ben als ik lukt het je wel met je boek. enne ik vind het ontzettend lief van je dat je het voor ons lezertjes plaats.

    Omg die arme ouders die kunnen en moeten daar nu toch niet aan denken.

    Ga snel verder!(H)(K)(flower)

    1 decennium geleden
  • Thackery

    echt mooi geschreven ^^
    Ik hoop dat he tlukt met je boek uitlezen voor morgen ^^

    xx

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Superr ^^
    mooi geschreven!

    snel verder<3
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen