Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • calumhood

    i missed you :$

    1 decennium geleden
  • XLetMalikYou

    Veel succes met je examens! Ik was(ben nog steeds) verliefd op dit verhaal,, ik hoop dat er nog een epiloog komt,, dat zou namelijk fantastisch zijn!! Ik ga ZEKERWETEN je nieuwe verhaal lezen. jij goed goed schrijven, ga zo door. xx

    1 decennium geleden
  • PeaceGrill

    ooh, dit zal vast heel erg klinken, maar ik las dat er van deze story een nieuw hoofdstuk was en ik dacht: 'niet alleen forgotten love, maar ook een forgotten story'. Geen idee meer waar het over ging xD. Maar toen ik ff teruglas wist ik het weer helemaal. Ik heb deze story gelezen toen ik nog geen account had maar toen ik een account aanmaakte heb ik wel een abo genomen, want het was een topstory en ik hoopte dat je verder zou gaan. Maar het einde van het laatste hoofdstuk was eigenlijk wel een mooi einde van dit verhaal. Al vind ik wel dat er een epiloog moet komen :3. En ik hoop het xD.

    Nja, ik vond het een topverhaal en ik heb veel plezier beleeft met het lezen hiervan. Volgens mij was dit 1 van de story's waarbij ik niet kon stoppen met lezen en ik dus tot 3 uur 's nacht doorlas (hoera)

    Maar veel succes met je examens en je vriendje!! En natuurlijk met je nieuwe verhaal wat ik zeker ga lezen.

    Xxx, Een trouwe lezeres(die wel was vergeten waar deze story over ging :$... Wil je me asjeblieieieieieieiieft vergeven??? (flower)(flower)(flower)(flower))

    ps. ASJEBLLIEIEIEIFT nog een epiloog???(flower)(H)(flower)(H)(baby)(baby)(baby)

    1 decennium geleden
  • TheFeather

    veel succes met je examens!!

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Ik weet nog dat dit verhaal 10 abo's had en net begonnen was en nu is 't afgelopen...
    Ik ben ook niet zo'n fan meer. Ze zijn nog steeds bijzonder, maar ik fangirl niet meer. Voor mij is het normaal geworden om iets over hun te horen, want ee leven niet meer in 2010/2011.
    Maar natuurlijk ga ik je nieuwe verhaal lezen :3
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen