Foto bij say hello to Lp! cheapter 1

Blond girl: Bianca-Deadwoods
Other girl: Shana-Deadwoods


Sisters! For live!

Bianca,s Pov
Gapend stapte ik uit mijn bed gevolgt door Shana die alleen maar kon gapen.Samen lieppen we de trap af en schoven aan tafel.Ik trok mijn neus op bij de eerste de beste pannekoek die op mijn bord werd gevloerd door mijn moeder met haar spatel! ook Shana trok haar neus op en fluisterde naar me ''Binnenkort gaat ze ons ook bakken en aanvallen met haar spatel!'' Ik kon het niet meer houden en gierde het uit. En dat op een morgen!.


Shana,s pov
Ik en bianca lagen in een deuk toen ik zei dat ma ons ging aanvallen binnenkort met haar spatel en daarna ons ging bakken!.Ik hield snel op toen ik nog een pannenkoek kreeg.Ik zuchde en zag bianca naar mij grijnzen.Ik keek woest terug maar zei niks. ''Maam... mogen bianca en ik naar een concert van Linkin-pa...'' ik had de naam al niet gezegd en mijn moeder zei meteen al nee. Ik zuchde ''we MOGEN OOK NOOIT IETS!''Riep ik woest uit en verdween van tafel.Ik sprong hard op de trappen en gooide met de deuren.

Bianca,s pov
Zodra Shana weg was keek ik mijn moeder smeekend aan en weer schudde ze haar hoofd. '"Gemeen kreng''zei ik zacht en liep de trap ook op. Ik verdween mijn kamer in en werd omringt door Lp posters.Ik grijnsde en liep naar een poster van Chester. Ik pakte een stukje plakband en plakte hem goed vast ''niet los gaan Liefje!'' grijnsde ik en ging op mij bed zitten. Al snel viel ik in slaap.

Reageer (3)

  • Fandom

    Goooooooooooooooooooooooood

    1 decennium geleden
  • BVBSoldier

    Go on!!!!!!!!!!!! eindelijk een LP storyy

    1 decennium geleden
  • TheOriginal

    verder ';ppp

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen