Foto bij The drama world of a famous girl -3-

Deeltje 3!

Bikini van LEVI

[KIANA POV]:

Arrogant sla ik mijn armen over elkaar en kijk hun met een bitchy blik aan. "Zeg, ik weet dat wij mooi zijn, maar je moet ons daarvoor niet onderkwijlen" zegt Levi die precies in dezelfde houding staat. Ik knik als teken dat ze gelijk heeft. Bill krijgt een iet wat rode kleur net als gustav , ze draaien zich tegelijkertijd om en springen 1 voor 1 het zwembad in. Ik knipoog naar Mick, de barman en loop dan naar het bubbelbad. "Heerlijk, z'on bubbelbad, dit is pas genieten!" zucht ik met mijn ogen dicht en levi maakt een instemment geluidje. Na een gezellige babbel met mijn vriendin wordt het tijd om terug te gaan, reden; mijn werk begint om half acht en ik heb 1 uur nodig voor me te douchen, aan te kleden, haar e drogen en het opsteken, schminken en mijn lijst nakijken van wat ik moet doen vanavond, maar ik had bedacht dat mijn blonde haarkleur wel ees wat anders mocht zijn, dus ik ga mijn haar kleuren in mooi kastanjebruin. Zo gezegt zo gedaan. "Levi, we moeten er nu echt uit, als ik mijn haar nog wil kleuren en me ook nog wil klaarmaken" zucht ik en stap het bubbelbad uit. Ik help Levi ook recht en samen lopen we lachend en duwend naar mijn hotelkamer. we douchen om de beurt en als dat dan weer klaar is gaat Levi mijn haarverf halen. Even later komt ze aanzetten met kastanjebruine haarverf. Ik klap blij in mijn handen "jaaah eindelijk!" gil ik hyper en dat zorgt natuurlijk voor wéér een lachkick. Levi smeert dat spul op mijn haar en in dat half uurtje dat ik moet wachten doe ik levi's make up. Ik ga mijn haar uitspoelen en droog het met de haardroger, daarna steek ik het mooi op en klaar ben ik! "Mag ik komen?" roept Levi aan de andere kant van de deur. "Jaah kom maar!" ze stapt binnen en klapt in haar handen, "je ziet er prachtig uit Kiana, je gaat zo een jongen aan de haak slaan" gilt ze hyper en ik grinnik, trek mijn zwarte skinny en wit topje aan met daarop "Calista Hotel" en daaronder 4 sterren. Samen lopen we de hotelkamer uit en ik ga naar de keuken van het restaurant, want ik moet bediening doen.

-2 uur later-

"Kiana , nummer 12! nu!" In mijn haast neem ik de 4 borden vast en loop de keuken uit. Ik loop naar tafel 12. Ik zucht als ik zie dat het de jongns zijn. Ik stop vlak voor hun tafel en zeg "Voor wie zijn de pizza salami?" de tweeling knikt en ik zet met een glimlach-fake- de borden voor hun neus, en zet de andere voor die van Georg en Gustav. ikraai me met een air om, en loop dan snel naar de keuken voor de volgende borden. En zo verdoe ik kostbare tijd voor huiswerk en school (dat ik nog moest maken) in het hotel van mijn vader en moeder, die niet doorhebben dat ze mij vergeten.


Voor katrna omdat ze zo lief is om mijn story te maken <3

Reageer (1)

  • neverdoubt

    WHOEEEEE<3 Bitchaaaayz. Maar, wanneeer gaatze overeen komen met Billieboy? Ik vraag me dat af xd, maar je story is gewéldig schatje (l') & dat laatste zinnetjes geeft me zo'n eeeeer ;d neeen, geen air xd

    <3 loveu.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen