Hey iedereen! Het is al super lang geleden dat ik aan deze story schreef, maar ik had echt zin om er weer aan te beginnen! Misschien verander ik nog wat dingetjes in de story.
Ik ben niet meer zo'n huge fan van One Direction, maar hou er wel nog van fanfiction te schrijven. En aangezien 1D hier hét onderwerp is... ;)
Laat me weten wat jullie denken! abo? :)

+ ik zoek inspiratie voor een nieuw verhaal!

xoxo
PS: kort stukje, ik weet het, maar zit in de les :(

]Ik werd wakker en startte meteen m'n gsm terug op. Ik moest zeker zijn dat ik niet had gedroomd! En oh nee, het was absoluut geen droom! In mijn postvak zaten minstens 10 berichten van Olivia. En ze had minstens 5 voicemailberichten achter gelaten. Ik besloot haar even op de bellen en haar op de hoogte te brengen van de situatie. Anders kwam ze misschien in jogging naar de Starbucks en dat zou ze me nooit vergeven! Olivia werd hysterisch aan de telefoon. Du-uh. Ik kon het nog steeds moeilijk geloven: ik had een date met Harry Styles! Ik stond op en trok mijn kast open. Ik zag niet meteen iets bowling-proof om te dragen... Mijn gsm trilde op m'n nachtkastje. Met ingehouden adem keek ik naar het scherm. Het was Harry! 'Can't wait to see you again babe, and kiss you of course ;) xxx' Mijn hart maakte een sprongetje...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen