Things do not happen. Things are made to happen.

Zaterdag 16 december 2006

~ Bill Kaulitz

Tom komt teruggelopen met drie bier in zijn handen. Zuchtend pak ik er een van hem aan. Ik had hem gevraagd om een cola, maar ik had kunnen weten dat hij me bier zou gaan geven. Cola drinken is niet stoer, Dirk vindt dat niet stoer. Oftewel, als je cola drinkt ben je een watje. Dat is wat Tom wilt voorkomen. Hij wilt voorkomen dat iemand mij een watje vindt en me daarom gaat pesten.
Mij maakt het met niet zoveel uit wat andere mensen van me vinden. Vroeger maakte het me niks uit en dat doet het nog steeds niet. Als je gewoon jezelf kan zijn, wat maakt het dan uit?
In deze wereld veel.
Met een zuur gezicht drink ik van mijn biertje. Met een zucht kijk ik naar het halfvolle glas. Meestal vind ik bier wel lekker, maar als ik er geen zin in heb dan hoef ik het ook echt niet.
Ik stoot Tom aan in zijn zij. Zonder dat Dirk het ziet wisselt hij onze glazen om. Dankbaar kijk ik hem aan.
Ik meng me tussen de mensenmenigte en loop naar de bar. Aan de andere kant van de bar staat Mila mensen te helpen. Even twijfel ik of dat ik daar niet heen zal lopen, maar dan kijkt het andere meisje achter de bar me al vragend aan. Snel bestel ik een cola. Ik betaal en loop weer terug naar Tom en Dirk. Die laatste lijkt het trouwens niet door te hebben dat ik ander drinken ben gaan halen. Hij is te druk bezig met het uitlachen van meisjes. Een zucht verlaat mijn mond. Tom zei dat hij er alles aan zou doen om ervoor te zorgen dat we niet gepest zouden worden dit jaar, maar moeten we daarvoor perse met de pester omgaan?


Wiee weer een stukje omdat ik vandaag mijn eerste rijles gehad heb :3
En wauw wat was het leuk!
En ik wou jullie vragen of jullie misschien dit verhaal zouden willen lezen :3
Ik ben er aan begonnen met een vriendin samen, maar schrijf nu nog maar alleen, maar ik zou het leuk vinden als ik wat meer abo`s had!
Lovee <3

Reageer (4)

  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder! (Y)
    x

    1 decennium geleden
  • darksunside

    Bill moet er wat aan gaan doen zodat Tom wakker geschud wordt
    want dit gaat echt niet de goede kant op
    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Ik vind het eigenlijk wel sneu voor Bill.. Ben benieuwd wat voor wending er gaat komen, want ik denk niet dat Bill zich altijd anders blijft voordoen..

    Ga je snel verder?
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen