Nils, Owen en Rein worden opgebeld om te komen. En dan is Daan nog alleen. En verveelt hij zich.. dan gaat hij vragen of hij beneden mag zijn...
Reageer wat je er van vind. Moet ik doorgaan of stoppen ?

-Vanuit Nils-

Rein, Owen en ik zitten beneden op de playstation. Daan is boven. Hij mag niet van zijn moeder naar beneden. 'Mogen we naar Daan?' Vraagt Rein. Daan's moeder denk even na, en knikt dan. Als we boven zijn is Daan blij dat we mochten komen. We kunnen duidelijk zien dat Daan gehuild heeft. We beginnen er maar niet over. "PLING" Ik kijk op mijn mobiel en zie dat ik een berichtje heb gekregen van Celeste. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. De jongens vragen wat er is. 'Is het erg als ik even 2 uur weg ben?' Vraag ik. 'Nee hoor, veel plezier met je meisje' Antwoord Owen. Hoe weet hij dat toch altijd? Ik ren naar beneden en pak mijn jas. Voorzichtig doe ik de deur achter mij dicht.

-Vanuit Owen-

We zijn ondertussen boven bij Daan, en Nils kreeg een berichtje. Hij begon helemaal te glimlachen en werd rood. Ik weet bijna wel zeker dat het van zijn vriendin is. Hij vroeg of hij weg mocht. En ik zei veel plezier met je meisje. Hij keek me aan van, hoe weet jij dat nou? Daan's ogen zijn nog steeds helemaal rood. 'Gaat het Daan?' Vraag ik. 'Jawel.' Zegt hij. Zijn lip begint te trillen en ik denk dat hij het niet lang meer vol houd. Dan voel ik iets trillen in mijn broekzak. Ik word gebeld, door Nienke. Ik vind haar zo lief, en ze is ook zo knap en grappig! Ik loop naar de gang en neem op.

(Gesprek van Owen en Nienke aan de telefoon)

Met Owen
Hee Owen Nienke hier, ik had een vraagje. Zou jij nu naar mij toe willen komen?
Jah tuurlijk, ik kom er zo snel mogelijk aan

Ik druk de telefoon uit, en zwaai de deur van Daan's kamer open. 'Ik ben weg.' Ik ren naar beneden en loop de straat uit.

- Vanuit Rein-

'Wat vreemd toch, eerst Nils en nu Owen al weg.' Zeg ik. 'Het zijn vast Nienke en Celeste. Ze zijn bff's en ze hadden dit zeker samen afgesproken. Wacht maar straks word jij ook wel gebeld ofzow.' Zegt Daan lachend. 'Nog een potje?' Vraag ik. We spelen Fifa. Daan is hier erg goed. Ik heb er nog geen 1 gewonnen. Dan gaat mijn mobiel over. Daan begint te lachen. Ik neem op.

(Gesprek van Rein en Lynn

Hoi Lynn
Daag, Reintje. Kun je binnen 5 minuten bij mij zijn?
Mijn mobiel staat op luidspreken en ik kijk Daan aan. Hij knikt dat hij het niet erg vind,
Oké tot zo!

'Doeg Daan!' Ik loop de trap af en zeg tegen de moeder van Daan dat ik vanavond wel weer terug ben.

-Vanuit Daan-

Iedereen is opgebeld om te komen, behalve ik, ik zit hier met het meisje van me dromen een huis naast me, allebei opgesloten.
Ik loop naar de badkamer om even naar de wc te gaan. Als ik in de spiegel kijk zie ik pas hoe ik eruit zie. Mijn ogen zijn helemaal rood.
Shit zeg! Denk ik bij mezelf. Als de jongens hier maar niet te veel op hebben gelet. Ik probeer Tatum te bellen, maar ze neemt niet op. Ik denk dat haar mobiel is afgepakt. Ik verveel me boven en loop voorzichtig naar beneden. 'Mam? Mag ik alsjeblieft beneden zijn?' Vraag ik voorzichtig. Ze ziet dat ik gehuild hebt, en komt naar me toe om me troosten. Ik begin weer als een kleuter te huilen. In me moeders armen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen