Foto bij Alice's Phone call

‘En zijn er nog interessante dingen gebeurd toen ik moest genezen?’ Kimmy schudde haar hoofd. ‘Nee, ik heb de dvd box van Thuis helemaal uitgekeken. En toen was het hier doodsaai!’ Ik glimlachtte. ‘Goed zo, als ik er niet ben, is het geen fun!’ De telefoon ging plots. ‘Ik neem hem wel.’ Zei ik en nam de hoorn van de haak. ‘Ja?’ Het was Alice. ‘Jenna, is Edward daar? Ik moet hem spreken, en wel nu!’ Ik keek verward rond. ‘Edward is gaan jagen he...’ Vroeg ik aan Kimmy. Die knikte vragend. ‘Sorry Alice, hij is gaan jagen, maar kan ik een boodschap overbrengen of zo?’ Ik hoorde hoe Alice diep uitademde. ‘Ja, misschien best wel...’ Ze klonk aarzelend. ‘Jenna, wil je me alsjeblieft een plezier doen, en het infuus van Bella weghalen, haar in Edward’s en haar kamer leggen en de deur op slot doen? Ik leg het nog wel uit... Als je dat hebt gedaan, bel me dan terug!’ Toen hing ze op en ik stond verbaasd met de telefoon in mijn hand.
‘Wat was er?’ Vroeg Kimmy terwijl ze de Tv uitzette. En opstond. ‘Ik – wij – we moesten het infuus van Bella weghalen en haar in hun kamer leggen en de deur op slot doen, maar ze zei niet waarom, daarna moesten we terugbellen. Volgens mij was het wel belangrijk...’ Kimmy knikte. ‘Euhm... Ok – haal jij dat infuus weg, dan sluit ik de deur af en dan leggen we haar in de andere kamer.’ Ik knikte ook. ‘Ok, ik zie je zo!’ En liep vlug naar boven. Me afvragend wat er aan de hand was.
Toen ik de kamer binnenkwam keek Bella lichtjes op. ‘Is er iets?’ Vroeg ze met een zwakke stem. ‘Ik heb geen idee, maar ik moet van Alice je infuus loskoppelen Bella, en je in een andere kamer leggen... Het komt goed...’ Ik keek niet naar haar reactie, maar haalde direct het infuus uit haar arm. Het zakje met bloed propte ik in een overvolle kast in mijn kamer. ‘Kimmy, kom je?’ Riep ik toen ik klaar was. ‘Ja, ik kom al!’ Schreeuwde ze terug. En niet veel later kwam ze de trap opgelopen. ‘En nu?’ Ik dacht even na. ‘Ik zal haar wel dragen, doe jij gewoon de deuren open of zo...’ Kimmy knikte en ik hief Bella voorzichtig op. Ze was zo licht als een veertje. ‘Langs hier – langs hier!’ Riep Kimmy terwijl ze een deur openhield. ‘Dag juffrouw, wat kan ik voor u doen? Een tafel reserveren?’ Ik zuchtte. ‘Ernstig blijven Kimmy – ernstig blijven!’ Kimmy grijnsde. ‘Leg haar nu maar gewoon in het bed!’ Ik liet Bella voorzichtig zakken op het bed. Alhoewel het moest van Alice, toch zag Bella nogal bleek. Ik vroeg me af hoelang ze zonder het infuus kon.

Reageer (5)

  • xmargrethax

    spannend, ik ga snel verder lezen!!!(H)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    :O toe nou verder (H):P

    1 decennium geleden
  • MissHaleX3

    Wow spannend! Snel verder, ik MOET het weten!!

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    verder :O
    -x

    1 decennium geleden
  • ariya

    verder!!
    wil weten wat er is;)
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen